ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.2.10

Καρατζαφέρη ή είσαι της Πλάκας ή μες το Κόλπο….


Πρόσεξε Καρατζαφέρη, πως ρωτάς έναν Υπουργό για τα Πετρέλαια,.
αν σε ενδιαφέρει το θέμα και δεν θες να σου πούν ψέματα και αν δεν θες το κουκούλωμα,


1.Πας στα αρμόδια στα αρμόδια Υπουργεία και ως βουλευτής τους Ελληνικού Κοινοβουλίου και ζητάς αντίγραφα των όποιων ερευνών έχουν γίνει από το '72 και μετά. Δεδομένου ότι οι πάντες ξέρουν ποιες έρευνες έχουν γίνει. Μόνο στα τσοντοπεριοδικά δεν έχουν δημοσιευτεί έστω ονομαστικά ακόμη. Από δίπλα έχεις και τον Κυριάκο, ο οποίος πέρα της επάρσεως που τον διακρίνει, όπως διακρίνει κάθε άνθρωπο που ανακαλύπτει κάτι, του κόβει. Εννοώ ότι η έπαρσις αυτή δεν τον αφήνει να δει τα πιο σημαντικά από αυτά που βλέπει. Anyway, από δίπλα ο Κυριάκος όπως είπαμε, που το κατέχει το θέμα χονδρικώς τουλάχιστον, όπως επίσης και ο Adonis, που όταν αρχίσουν τα ζοριλίκια τον θέλεις να ορμήσει (άμα σου πω ότι λυπήθηκα τον Michael χθες θα το πιστέψεις;..)

2.Αν τυχόν σου πουν δεν υπάρχουν, ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό.... Άσε που κανένας Υπουργός δεν μπορεί να σου κάνει διάλογο. Διότι του λες "φέρε τις έρευνες που έχει κάνει, να τις βάλουμε κάτω..." ΠΑΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ 10.

3.ΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ, τις δένεις με σπάγκο διότι δεν είναι απλά ντοσιέ...παίρνεις το καταδρόμι τον Πλεύρη και μαζί με τον Κυριάκο τις κουβαλάς σε ένα τρίκυκλο για λόγους νοσταλγίας και δεν είναι ώρα για λουμπάγκο πρόεδρε., ΚΑΙ ΠΑΣ..

4....στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, και βρίσκεις κάτι αυθεντίες ακαδημαϊκούς, πανεπιστημιακούς, επί του θέματος...και τους ρωτάς με το αζημίωτο ...

5.....αξιολογείστε μου τις ΕΡΕΥΝΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΑ...ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ;....Η.... ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ.... ; Κάτι με λέει εδώ πρόεδρε ότι θα νιώσεις έκπληξη σε αυτό το σημείο. Επίσης ρωτάς για το "βάθος και για το θείο" για να τελειώνουμε με τα κλισέ ...Και εδώ πρόεδρε κάτι με λέει...θα νιώσεις έκπληξη... Επίσης μαθαίνεις την εμπορική αξιολόγηση της κάθε άντλησης σε σχέση με αρνητικούς παράγοντες. Αυτά βγαίνουν με τύπους, όχι με ουζομεζέδες. Κυριλάτα πράγματα..


6.Παίρνεις απαντήσεις γραπτές ...που έχουν ένα καλό CONCLUSION , ξέρεις....το κομμάτι του documentation (για να μαθαίνουμε και την ορολογία) που όταν το διαβάσεις νιώθεις ανατριχίλες, και πας στην Βουλή.

7.Και αρχίζουν τα όργανα...διότι δεν μπορεί να βγει ο Συμβιβαζόμενος και να σου λέει διάφορες παπαριές. Κάθε φορά που θα το κάνει, εσύ φτιάχνεις μία σαϊτα από τα έγγραφα και του την πετάς καθιστός από τα έδρανα και του λες "πιάσε υπουργέ...σου 'ρχεται"...δεν μπαίνεις καν στο κόπο να απαντήσεις...

8.Βέβαια το παιχνίδι είναι για άντρες παντελονάτους (μεταφορικά και καθόλου φαλλοκρατικό.) ...όχι αστεία...είδες τι έπαθε η Βασούλα που έδωσε τις άδειες στο Κατάκωλο...εξαφανίσθην εκ του πολιτικού χάρτη...συνεπώς το να κάτσεις στα αβγά σου , έχει μία λογική...

9.Πάντως αυτό που έκανες χθες έχει δύο εκδοχές...

Α. Η είσαι μέσα στο κόλπο και απλώς πέταξες το μπαλάκι για καρφώσει ο Συμβιβαζόμενος,
Β. Η δεν είσαι ακόμη (;....αλλά ως πότε βρε παιδί μου;...) για τις μεγάλες κατηγορίες του παιχνιδιού και θέλεις δουλειά και προπόνηση.

Διάλεξε...

Και φυσικά...μπορείς να βρεις και εδώ λαγούς επί του θέματος. αν έχεις σωστή σκέψη..εδώ έκανε κομμάτια ολόκληρο τρυπάνι εκεί στα ανοικτά της Φαλάσαρνας (εκεί ξεροψήνομαι όταν πάω Κρήτη..τι θυμήθηκα....) η ορμή του μαύρου αίματος..και στην βαρκούλα πάνω υπήρχε κόσμος, και φοιτητές...κομμάτια το έβγαλαν...

Μελέτη - προετοιμασία - δουλειά...όχι πολιτική τύπου καφενείου του στύλ...."μάγκες καθίστε να σας πω κάτι που μου ήρθε μέχρι να έρθουν τα τσίπουρα....."

10.ΑΝ ΠΑΛΙ ΧΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΚΕΩΝΑ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ξέρεις του στύλ "τρέλα πουλάω και το θέμα πηδάω..." λες, "ΟΚ ...ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...LETS ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , και χωρίς μεμέμτηδες πάνω στις βαρκούλες...


Εγώ πάντως λέω να κάτσεις στα αυγά σου, γιατί σε συμπαθώ..άστο...θα ζήσουν με δανεικά...και πράσινα ΕΣΠΑ ( εδώ το σενάριο σου λέει..."ασυγκράτητος γέλωτας"...δηλαδή γελάς..γέλα πρόεδρε..). Θα πετάς και τις ατάκες σου, να γίνεται και μπιζάρισμα από τα χουντοκάναλα...

ή λες στο pedi ότι "σαν μοιραστεί φύλλο my boy θα σου πάρουν ότι ο φόβος, η άγνοια και η χαζομάρα ,που έχει ο καθένας μας, επιτρέψει"..βάλε και καμία θείτσα από το κόμμα να ανάψει και κανένα χεράκι στο ΑΓ. Φανούριο, για συμβολικούς λόγους….φανουρόπιττες κτλ...ποτέ δεν ξέρεις και είναι και θέμα στυλ.....

Τα λαδωμένα κορίτσια - οι εταιρείες για - δεν έχουν εχθρούς και φίλους . Στο θέμα του Αιγαίου είναι απλά τα πράγματα..άσε που ψάχνονται και άλλου για να νιώσουν πιο άνετα με τους καμηλιέρηδες..διότι κοστίζει πολύ - από πολλές απόψεις - το νταλαβέρι μαζί τους , βλπ. Φώκλαντς.

Προς Έλληνες : Δεν έχουμε καμία αντίρρηση άλλα πρέπει να ξεπεραστεί το πρόβλημα Τουρκία. Μεταξύ μας αργά η γρήγορα θα τα βρούμε.
Προς Τούρκους : Δεν έχουμε καμία αντίρρηση άλλα πρέπει να ξεπεραστεί το πρόβλημα Ελλάδα. Μεταξύ μας αργά η γρήγορα θα τα βρούμε.
Αν δεν νικήσει κάποιος από τους δύο, θα χάσουν και οι δύο ή θα συνεχίσουν μείνουν στεγνοί.
Αυτό για να τελειώνουμε με τις διάφορες γραφικότητες που ίπταντο στον γαλανό ουρανό .

Φιλάκια..

David R. - Φιλέλληνας Κεφαλαιούχος και πολλά άλλα..
deltio11

Δεν υπάρχουν σχόλια: