ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.2.10

Τον « Αποκαθήλωσε» ο Γιώργος Παπανδρέου αφαιρώντας του την μόνη κομματική ιδιότητα που είχε...


Ο Γ.Α.Π. απομάκρυνε το Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας από το Τομέα Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ
Τελικά όπως πολύ καλά είχαμε προβλέψει από καιρό πρώτοι ,η γενικότερη στάση του Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας (το παραγοντιλίκι δηλαδή) είχε ενοχλήσει πολύ το κεντρικό ΠΑΣΟΚ αλλά και προσωπικά τον πρόεδρο του κινήματος Γ. Παπανδρέου! Τα όνειρα κάποιων αυλοκολάκων του κ. Σώκου ίσως και του ίδιου για Υπουργεία πήγαν από νωρίς περίπατο , μετά εγκαταλείφθηκε και η ιδέα της όποιας άλλης κυβερνητικής αξιοποίησης και μόλις χθες ο Γ.Α.Π αφαίρεσε και τη μόνη κομματική ιδιότητα που είχε το ΠΑΣΟΚ ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας. Ο κ. Θ. Σώκος απομακρύνθηκε από Επικεφαλής του Τομέα Εσωτερικών με απόφαση του Προέδρου και δεν συμπεριλήφθηκε σε κανέναν από τους άλλους τομείς που ανακοινώθηκαν χθες στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ. Ο Πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να αφαιρέσουν από το κ. Σώκο τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει στην συνδιαμόρφωση των προτάσεων για τον « Καλλικράτη» και επέλεξαν ως ικανότερο για αυτό το ρόλο το Δήμαρχο Αγ. Βαρβάρας και υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λάμπρο Μίχο ο οποίος διαδέχεται το κ. Σώκο στο νευραλγικό κομματικό όργανο του ΠΑΣΟΚ.
paron aitoloakarnanias

Δεν υπάρχουν σχόλια: