ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.2.10

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ!!! ΝΑ!!! ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΔΩ

Το βασικότερο και ουσιαστικό πρόβλημα για την επίτευξη των "τεχνοκρατικών" σκοπών της κυβέρνησης προκειμένου η Ελλάδα , η πολύπαθη Ελλάδα, επανακτήσει τα "κυριαρχικά της δικαιώματα" .... είναι η .... ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ η οποία έχει κατακλύσει τις συνειδήσεις των Ελλήνων πολιτών για την πολιτική και τους πολιτικούς της χώρας.
Σήμερα ο Υπ. κύριος ΛΟΒΕΡΔΟΣ στην εκπομπή του κυρίου Αυτιά στο ΑΛΤΕΡ δήλωσε κάθετα σε σχετικό ερώτημα " δεν πειράζουμε ένστολους στον νέο ασφαλιστικό νόμο για το δημόσιο"


Κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι θα εξαιρεθούν οι στρατιωτικοί!!
Θυμίζουμε στους αναγνώστες την δήλωση
Χρυσοχοίδη και Βενιζέλου για το ασφαλιστικό των ένστολων μετά από την αναταραχή που δημιουργήθηκε από την "ατάκα" (γλώσσα λανθάνουσα λέγει την αλήθεια) Λοβέρδου στην τότε παρουσιάστρια κυρία Τσαπανίδου της εκπομπής της ΝΕΤ "Συμβαίνει Τώρα" όταν ανακοίνωσε ότι "θα σταματήσουν οι 48 άρηδες συνταξιούχοι με το νέο καταρτισθέν νομοσχέδιο και δη οι στρατιωτικοί συνταξιούχοι"!!!!

Αθρόες είναι οι παραιτήσεις στρατιωτικών παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων Υπουργών αφού πλέον η "αναξιοπιστία" της πολιτικής και των Ελλήνων πολιτικών είναι κοινή πεποίθηση.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ.....*(Θα εξηγήσουμε γιατί επιμένουμε στην λέξη ΕΛΛΗΝΕΣ)............
ΟΤΙ..... ΑΝ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ Ο ΚΟΡΜΟΣ ΤΗΣ ..........
ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί η πολιτική και η πολιτικοί της ΧΩΡΑΣ είναι ΕΝΑ ΨΕΜΑ!!!!


Τον Μάρτιο μήνα , μετά της 15 Μαρτίου θα ανακοινωθεί το Νομοσχέδιο ΣΙΦΟΥΝΑΣ του ασφαλιστικού στο οποίο τελικά θα συμπεριλαμβάνονται και οι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ!!!! και μάλιστα θα "πειράζονται" οι αποδοχές τους!! , αφού αλλάζει ο υπολογισμός της σύνταξης!!!


ΟΙ "ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ' ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ "ΚΟΛΠΟ"!!!
ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΤΟΥΣ .... ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ "ΛΥΣΗ".............. ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ


ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η "ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ" ΤΟΥΣ..........

ΝΤΡΟΠΗ!!!! ΕΜΠΑΊΖΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ !!! ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ !!!!

ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΑ ΙΣΑ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!! ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: