ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.10

Το ρόλο των τραπεζών στην ελληνική κρίση κατακρίνει η Μέρκελ

«Σκανδαλώδες» αποκάλεσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ το γεγονός ότι οι τράπεζες κατάφεραν να συγκαλυφθεί το ελληνικό δημοσιονομικό έλλειμμα και να προκληθεί μια κρίση σε όλη την ευρωζώνη.
Η κ. Μέρκελ υπενθύμισε ότι η Γερμανία αναμένει από την Ελλάδα σημαντικές προσπάθειες για να μειώσει το δημόσιο έλλειμμά της.
Η Γερμανίδα καγκελάριος επέμεινε στην αναγκαιότητα για όλες τις χώρες της ζώνης του ευρώ να διαμορφώνουν τα μεγέθη των προϋπολογισμών τους με τον ίδιο τρόπο ώστε να αποφευχθεί μια αποσταθεροποίηση του ευρώ.
Παράλληλα η κ. Μέρκελ υπεραμύνθηκε του ευρώ, εκτιμώντας ότι η Γερμανία «θα είχε γνωρίσει ακόμα περισσότερες αναταράξεις» κατά την περυσινή οικονομική κρίση εάν δεν είχε υιοθετήσει το ενιαίο νόμισμα.
«Η Ελλάδα θα πρέπει τώρα να κάνει σοβαρές οικονομίες και είμαι ικανοποιημένη επειδή ο Έλληνας πρωθυπουργός σε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ασχολείται με το θέμα αυτό», πρόσθεσε η Άγκελα Μέρκελ.
πηγη tvxs
stopcartel

Δεν υπάρχουν σχόλια: