ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.10

ΟΛΑ ΤΑ…ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ “ΑΔΕΡΦΙΑ” ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

lathrometanastesΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΕΚΕΙ…

ΠΟΣΟ “ΡΟΜΠΕΣ” ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ;

“Μεγάλη πορεία με τη συμμετοχή 55 μεταναστευτικών αντιρατσιστικών οργανώσεων και συνδικάτων, οργανώνεται για το Σάββατο, στις 3 το μεσημέρι, στην πλατεία Συντάγματος, με κεντρικά συνθήματα «Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά», «Ούτε βήμα πίσω από τα αυτονόητα δικαιώματά τους», «Νομιμοποίηση των Μεταναστών» και «Άσυλο στους πρόσφυγες».

Μεταξύ των συνδικάτων συμμετέχουν η ΟΛΜΕ, η ΕΙΝΑΠ, Παναττική Ενωση Καθαριστριών και Οικιακού Εξοπλισμού, που είχε συγκροτήσει η Κωνσταντίνα Κούνεβα, 30 Κοινότητες Μεταναστών, η Κίνηση «Απελάστε τον ρατσισμό», το Δίκτυο Κοινωνικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων Μεταναστών και Προσφύγων, η Νεολαία Ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη (YRA), η καμπάνια «Οχι στο ρατσισμό απο την κούνια» και το Εθνικό Παρατηρητήριο κατά του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας (ΚΕΜΟ).

Από πλευράς πολιτικών κομμάτων θα συμμετάσχουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Οικολόγοι Πράσινοι. Στις 17.00 θα ξεκινήσει συναυλία στην πλατεία Συντάγματος με συγκροτήματα μεταναστών δεύτερης γενιάς.

http://www.adiakritos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: