ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.10

The... Κατσικοπόδαροι

Από το αφιέρωμα στην γκαντεμιά, στο 13ο τεύχος του IPanic


Ο Επίτιμος
(σιγά μην γράψουμε το όνομα του. Ήδη παίρνουμε τεράστιο ρίσκο)

Είναι ο βασιλιάς της γκαντεμιάς. Ζωντανός θρύλος. Πάρτε βαθιά ανάσα (κάντε και τον σταυρό σας για παν ενδεχόμενο) και διαβάστε ορισμένα περιστατικά (δεν έχουμε αρκετό χώρο για όλα):
  • Στην Σαουδική Αραβία έχει χιονίσει μόνο μία φορά. Μαντέψτε ποιος έκανε επίσκεψη εκείνες τις μέρες…
  • Επί πρωθυπουργίας του την χώρα την έπληξε λειψυδρία.
  • Επίσης ήταν ο τελευταίος ηγέτης που έκανε επίσημη επίσκεψη στον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ πριν την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.
  • Μετά από επίσκεψη του στην Βρετανία η Θάτσερ έφυγε από την προεδρία.
  • Λέγεται ότι ήταν ο τελευταίος πολιτικός ηγέτης που επισκέφτηκε την Τουρκία πριν το μεγάλο σεισμό.
  • Το καλοκαίρι του 2008 με το που πάτησε στα Χανιά έπεσε χαλάζι και από τους 38 βαθμούς η θερμοκρασία έπεσε στους 12.
  • Λίγο πριν ο μακαριστός Χριστόδουλος συναντήσει τον δημιουργό του δέχθηκε επίσκεψη από τον επίτιμο ο οποίος εξερχόμενος από το νοσοκομείο δήλωσε «ο Αρχιεπίσκοπος είναι καλά στην υγεία του».
  • Όπως έχει πει ο Τέρενς Κουίκ, μόνο στα δύο (από τα πολλά)αεροπορικά ταξίδια που έχει κάνει το σκάφος παρουσίασε βλάβες. Και στα δύο ήταν συνεπιβάτης ο επίτιμος. Η δε σύζυγος του, Μαρίκα, έχει παραδεχθεί δημόσια πως δεν μπαίνει στο ίδιο αεροπλάνο μαζί του!
  • Και φυσικά το πιο πρόσφατο χτύπημα. Ενώ η κόρη του, η Ντόρα ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την διαδοχή του Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας τελικά κέρδισε (διά περιπάτου)ο άνθρωπος που μισεί πιο πολύ, ο Σαμαράς!
Gka-Demis
Λες και το Ντέμης βγαίνει από το Γκαντέμης. Πιο άτυχος αθλητής και παράγοντας δεν παίζει να υπάρχει. Έκανε το ποδοσφαιρικό του μπαμ ως παίχτης του Απόλλωνα Αθηνών. Ο Ολυμπιακός που τότε ψαχνόταν για να επιστρέψει στα πρωταθλήματα τα έδινε όλα για να τον αποκτήσει. Εκείνος όμως ήθελε ΑΕΚ, την ομάδα της καρδιάς του, που εκείνη την εποχή ήταν το αντίπαλο δέος του ΠΑΟ. Και τα κατάφερε. Πήγε στην Φιλαδέλφεια. Από τότε οι κιτρινόμαυροι ξέχασαν τι θα πει χαρά του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός από την άλλη άρχισε να τα σαρώνει όλα. Αποκορύφωμα της γκαντεμιάς του Νικολαϊδη ήταν την χρονιά που η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό στην ισοβαμία.
Η γκαντεμιά του Ντέμη επιβεβαιώθηκε και στο Euro 2004. Εκεί που η Εθνική Ελλάδας έκανε όλο τον κόσμο να παραμιλά. Ο Ντέμης που υπό νορμάλ συνθήκες θα ήταν παρτενέρ του Χαριστέα, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγο τραυματισμού. Κάτι λίγα λεπτά έπαιξε στην πρώτη φάση κι αυτό… τιμής ένεκεν.
Αφήνοντας την μπάλα και αναλαμβάνοντας την προεδρία της ΑΕΚ, αν και την έβγαλε προσωρινά από τα χρέη, πάλι δεν κατάφερε να χαρεί ένα πρωτάθλημα. Κορυφαία στιγμή της ατυχίας του ήταν όταν οι Πειραιώτες πήραν στα χαρτιά ένα χαμένο αγώνα κι έκαναν όλους τους ΑΕΚτζήδες να μιλάνε για ένα κλεμμένο τίτλο.

Νίκος Ευαγγελάτος
Όταν άφησε τον Alpha για το Tempo το κανάλι πήγαινε για φούντο (ορθοπόδησε με την έλευση Χατζηνικολάου κάτι χρόνια μετά). Στο Tempo έμεινε μόνο δύο μήνες. Μόλις έφυγε για να πάει στο Alter το κανάλι έκλεισε. Οι του Alter μάλλον ήταν καλά διαβασμένοι αφού όταν είπαν αντίο στον Ευαγγελάτο έσπευσαν να κλείσουν με τον Χατζηνικολάου για να μην την πατήσουν σαν τους άλλους. Ο Ευαγγελάτος στην συνέχεια ανέλαβε τα ηνία του Channel 9. Δεκάδες δημοσιογράφοι άφησαν τις σίγουρες δουλειές τους για να πάνε στο «νέο μεγάλο ενημερωτικό κανάλι» που είχε προαναγγείλει ο Νίκος. Οι εγκαταστάσεις του σταθμού κάηκαν, δεν βγήκε ποτέ άδεια πανελλαδικής εμβέλειας και ο Νικολάκης την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια αφήνοντας τα πράγματα στην τύχη τους. Στον ΑΝΤ1 κατάφερε να κάνει το παλιότερο (μαζί με του Mega) κεντρικό δελτίο ειδήσεων να παίζει στην τέταρτη θέση. Φεύγοντας κι από εκεί, τα Νέα του ΑΝΤ1 ακόμα δεν δείχνουν σημάδια ανάκαμψης!

Γιώργος Τσαλίκης
Ξεκίνησε την καριέρα του στο τραγούδι με τις καλύτερες προοπτικές. Μόλις όμως έφυγε από το 200άρι Romeo για να πάει σε μεγάλη πίστα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Αν συνυπολογίσουμε και την προσπάθεια του να το παίξει μπουζοκοποπ εκδοχή του Ρουβά τότε… άστα βράστα. Σε κάθε σχήμα που βρισκόταν η κατάσταση θύμιζε ακροβάτη που είχε χτυπήσει δύο μπόμπες. Έφτασε στο σημείο να είναι δεύτερο όνομα πίσω από συναδέλφους του που ξεπετάχτηκαν πολύ μετά από αυτόν. Κορυφαία στιγμή της γκαντεμιάς του ήταν όταν είχε συμφωνήσει να ανοίξει συναυλία της Τζένιφερ Λόπεζ στην Αθήνα. Ακόμα θυμόμαστε το τεράστιο χαμόγελο του στην σχετική συνέντευξη τύπου. Λίγες μέρες μετά η
Τζένιφερ Λόπεζ ανέβαλε την συναυλία (και γενικότερα την τουρνέ της) αφήνοντας τον στα κρύα του καμαρινιού… Τώρα ως παρουσιαστής, αν κι έχει τρομερή άνεση στον φακό, βλέπει όλες τις τηλεοπτικές του απόπειρες (παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού, κριτική επιτροπή, παρουσίαση gossip εκπομπής) να αγκομαχούν για να κάνουν διψήφια νούμερα.

Ευγενία Μανωλίδου
Ανέλαβε την «Στιγμή της Αλήθειας» και έγινε η πρώτη εκπομπή που δεν κόπηκε για κακή τηλεθέαση (αντίθετα έσκιζε) αλλά έπειτα από εντολή του Ραδιοτηλεοπτικού. Της έδωσαν τον «Πρωινό Καφέ» και το παλιότερο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της τηλεόρασης ανεστάλη επ αόριστον πριν καν βγει στον αέρα. Το όνομα της παίζει για όλες τις εκπομπές του ΑΝΤ1 αλλά και άλλων καναλιών αλλά τίποτα δεν της κάθεται.


Θέμης Γεωργαντάς
Λεπτομέρειες γι αυτόν τον τύπο δεν έχουμε. Τον αναφέρουμε όμως μιας και τον έχουν «δώσει» οι φίλοι του. Κάνουμε απλά copy paste σχετική ανάρτηση από το troktiko: «Είναι ένας παρουσιαστής ο οποίος ασχολείται με το μουσικό ρεπορτάζ. Φίλοι του λένε ότι ο Αντώνης Ρέμος δεν του μιλά ποτέ την Πρωτοχρονιά αν και είναι κολλητοί. Κανονίζει να του μιλήσει μετά τις 3 του μήνα. Ο μαυρόγατος παρουσιαστής είναι... ο Θέμης Γεωργαντάς. Γιατί τον θεωρούν γρουσούζη, ρωτήστε τον Αντώνη Ρέμος και την Ναταλία Γερμανού, αυτοί ξέρουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: