ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.2.10

Τραγικό λάθος η σύσταση εξεταστικής για την Οικονομία

strikes

Δεν χρειάζεται να διαθέτει πολύ μυαλό κανείς για να καταλάβει ότι η απόφαση της κυβέρνησης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία στοχεύει αλλού και όχι στην απόδοση και καταλογισμό ευθυνών (διαχρονικό και διακομματικό ήταν το παιχνίδι).

Δεν απαιτείται ιδιαίτερη ευφυία ώστε να συμπεράνει κανείς ότι η επίσημη εξήγηση της σύστασης επιτροπής, όπως δόθηκε από τον Παπουτσή - ο Παπανδρέου την εξήγγειλε από την Μόσχα - "προκειμένου να μάθουν οι πολίτες ποιοι πείραξαν τον προϋπολογισμό και ποιοι έδιναν εντολές για παραποίηση των δημοσιονομικών στοιχείων που στέλνονταν στην Κομισιόν", δεν είναι ειλικρινής.

Και μάλλον στοχεύει, όπως πολύ ορθά επεσήμαναν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ΚΚΕ στον πλήρη αποπροσανατολισμό των πολιτών από την συγκεκριμένη οικονομικοκοινωνική πολιτική συγκυρία.

  • Την χρονική περίοδο που η χώρα μας βάλλεται με χαρακτηρισμούς που θίγουν την συνολική αξιοπρέπεια της χώρας και των πολιτών από φορείς, τύπο και πολιτικούς ηγέτες της ΕΕ,
  • την χρονική στιγμή που έχει μεταφερθεί και έχει παραδοθεί το κέντρο αποφάσεων της Ελληνικής κυβέρνησης στις Βρυξέλλες, στο Παρίσι και στο Βερολίνο,
  • τώρα που αποκαλύπτεται με τον χειρότερο τρόπο ποια ήταν η συνδρομή της Goldman Sachs στο "μαγείρεμα" των οικονομικών στοιχείων της χώρας μας για να μπορέσουμε να μπούμε στην ΟΝΕ,
  • σήμερα που ακολουθούμε - όπως φαίνεται - πειθήνια τις ντιρεκτίβες της ΕΕ, της Μέρκελ, του Τρισέ, του Σόιμπλε και των ανάλγητων (υποτίθεται) εταίρων μας για κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, την αύξηση του ΦΠΑ, τις περικοπές δαπανών που σχέση έχουν με την πρόνοια,
  • αυτήν την ώρα που εγκαταστάθηκαν οι επίτροποι (ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ) στην Αθήνα και οδηγούν τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις,
  • τώρα που οι Ευρωπαίοι, μας μεταχειρίζονται ως εταίρες και όχι ως ισότιμους εταίρους

αυτή την χρονική στιγμή κρίθηκε αναγκαία η σύσταση της εξεταστικής επιτροπής για τα πλαστά οικονομικά στοιχεία που δίδονταν στις Βρυξέλλες. Είναι μια δική μας απόφαση ή μήπως και αυτή υπαγορεύθηκε από το διευθυντήριο των Βρυξελλών και του Βερολίνου;

Και σωστά ο Σαμαράς ζητά να εξετάσει η υπό σύσταση επιτροπή τα στοιχεία από το 1980 και μετά.

Και αν υιοθετηθεί η πρότασή του, τότε διαχρονικά θα αποκαλυφθεί η απάτη στην καταγραφή στοιχείων (αν υπάρχει.... που φυσικά υπάρχει και είναι κοινό μυστικό, γιατί και οι άλλες μεσογειακές χώρες με τον ίδιο τρόπο συμπεριλήφθησαν στην ΟΝΕ)

Αν δεν υιοθετηθεί τότε η όποια διαφαινόμενη εθνική συναίνεση θα διαρραγεί (ποιόν εξυπηρετεί αυτό; αν όχι τους λαιστρυγόνες και τους κύκλωπες)

Και τότε η παραμικρή ελπίδα για καταδίκη των κλεφτών πολιτικών από τις άλλες επιτροπές θα απομακρυνθεί (ποιός άραγε αλήθεια πίστευε ότι μπορούσε να υπάρξει νέμεσις;) καθ' ήν στιγμή οι Νεοδημοκράτες θα συσπειρωθούν και θα βρίζουν τους Πασόκους, και αντίστροφα, και οι λοιποί θα παίζουν τα δικά τους μικροκομματικά παιχνίδια, διεκδικώντας την πρωτοκαθεδρίες στο λαϊκό κίνημα που θα αντιδράσει. (κουκουλώματα δεν ανέχεται πλέον κανείς!!!!)

Η μπάλλα θα έχει απομακρυνθεί οριστικά από το γήπεδο της κάθαρσης,

η οικονομική κρίση θα έχει εξαθλιώσει τους πολίτες,

και η εξέγερση των μπαμπάδων και των παπούδων θα έρθει να συνεχίσει τον Δεκέμβρη της Νεολαίας μαζί με τους νεολαίους.

Ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: