ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.6.10

Αυτός που γράφει “τα λόγια” του Γιώργου δεν ξέρει τι του γίνεται.

Ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, επιβεβαιώνει ότι το νομοσχέδιο του υπουργείου για το Ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις είναι έτοιμα και έχουν κατατεθεί στη Βουλή, ο… Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο, άφησε παράθυρο για αλλαγές στις διατάξεις.

Απευθυνόμενος στους υπουργούς του ο Γ. Παπανδρέου, είπε ότι “υπάρχει μία ελπίδα οι κοινωνικοί φορείς να βρουν μέσα από τις συλλογικές τους διαπραγματεύσεις σημεία επαφής, ίσως και συμφωνίας, όχι μόνο στα εργασιακά, αλλά και τα μισθολογικά, ώστε να υπάρξει μια συλλογική σύμβαση για τα επόμενα έτη”. Αφησε μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο να ενσωματωθούν στο νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις σημεία συμφωνίας μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων, τονίζοντας πάντως πως για κάτι τέτοιο θα ληφθούν υπόψιν και οι όροι του μνημονίου. “Εάν υπάρξουν – μέσα στο πλαίσιο του μνημονίου βεβαίως- διευθετήσεις στις οποίες συμφωνούν οι κοινωνικοί εταίροι, αυτές θα τις υιοθετήσουμε και εμείς στο νομοσχέδιο το οποίο θα καταθέσουμε”Θα υπάρχει ένα περιθώριο χρόνου, ώστε το νομοσχέδιο αυτό να κατατεθεί και να ψηφιστεί όχι το Σεπτέμβρη, νωρίτερα, πολύ νωρίτερα, αλλά θα τους δώσουμε λίγο χρόνο και δυνατότητα να συνεννοηθούν και ίσως, να βοηθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους”.

Όμως, ενώ ο πρωθυπουργός λέει όλα αυτά, το νομοσχέδιο Λοβέρδου όχι μόνο είναι έτοιμο, αλλά έχει κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση. Προφανώς, δεν μπορούν να ισχύουν και τα δύο…

==================

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Αυτός που γράφει “τα λόγια” του Γιώργου δεν ξέρει τι του γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: