ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.6.10

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ "ΦΤΥΣΙΜΟ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ

Τον... μπελά τους έχουν βρει όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, καθώς όπου εμφανίζονται, είτε στην Αθήνα, είτε στις εκλογικές τους περιφέρειες, δέχονται αποδοκιμασίες και... γιουχαϊσματα για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός των βουλευτών Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Ν.Ζωίδη και Στ.Κουσουρνά, οι οποίοι στην....
συνεδρίαση των εργαζομένων του δήμου Ρόδου έγιναν δεκτοί με αποδοκιμασίες...

Οι εργαζόμενοι του νησιού στράφηκαν εναντίον τους, για τις ρυθμίσεις του σχεδίου "Καλλικράτη" σχετικά με τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Οι "πράσινοι" βουλευτές αναγκάστηκαν να που ότι είναι άδικο την κρίση να την πρληρώνουν οι εργαζόμενοι και δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν τις ενστάσεις τους στους αρμόδιους υπουργούς...

Parapolitika.Gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά που ιδρώνει το αυτί τους. Τότε γιατί ψηφίσανε το μνημόνιο; Και να δείτε ότι παρόλα τα υποκριτικά που λένε θα ψηφίσουν μονοκούκι τα καταστροφικά νομοσχέδια στη Βουλή γιατί αλλιώς θα χάσουν τις καρέκλες τους.