ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.7.10

Ανοικτή επιστολή στο Μιχάλη Λούπη.... Με την παράκληση να την αναγνώσει και στο Αφεντικό του ...Τον Γαλαζοαίματο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ




Αγαπητέ Μιχάλη,

Μόλις τέλειωσα, με κόρες διεσταλμένες από την έκπληξη, την ανάγνωση της επιστολής που έστειλες στα ΜΜΕ απαντώντας στο fimotro για διάφορες αναρτήσεις που εμπλέκουν το όνομά σου για έλλειψη τυπικών προσόντων για την κατάληψη της θέσης που σου έχει εμπιστευθεί ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Ελλάδας και για την οποία σε πληρώνει το Ελληνικό Δημόσιο, το Δ.Ν.Τ και η Ε.Ε. Η απάντησή σου όμως Μιχαλάκη μου, ηχεί στα ταλαιπωρημένα μου αυτιά ως σουξέ παραμεθορίου. Και μάγκας δηλαδή το παίζεις κι ακορνίζωτος. Γιατί δεν απαντάς στο κύριο θέμα που σε κατηγορεί το fimotro (για δικούς του λόγους προφανώς ανωνύμως – από κάπου όμως θα σε ξέρει...). Η απάντησή σου αποστρέφεται κάθε είδους αντικειμενικότητα. Η απάντηση σου δείχνει ότι μισείς άλλους που υπερέχουν, τους ταλαντούχους και τους παραγνωρισμένους. Μισείς τους αντικειμενικά ανώτερούς σου.

“Ασκώ το επάγγελμα του δημοσιογράφου από το 2005. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχω εργαστεί σε έντυπα των εκδόσεων Λυμπέρη, στο Mega Channel και στον ΣΚΑΙ.” H απάντηση αυτή απευθύνεται σε ένα σύστημα από φελλούς, που ευνοεί μόνο τους φελλούς. Γράψε συγκεκριμένα έντυπα, δώσε στη δημοσιότητα αρθρογραφία, ποιές εκπομπές στο MEGA και το ΣΚΑΙ, με ποιά ιδιότητα; Του παιδιού που φτιάχνει τους τούρκικους καφέδες; Του παιδιού που υπερασπίζεται την δημοσιογραφία των καλιαρντών; Τη δημοσιογραφία του φωτογραφικού φακού των ξοφλημένων εγχώριων parties; Που αναρτά, πριν αποκαλυφθεί και τις αφαιρέσει εν μια νυχτί στο facebook, φωτογραφίες μαγκαζέ, κολλητά, αριστερά και δεξιά με πανέμορφα κωλαράκια, κυριλάτους, αμόρφωτους και δημοσίως αντιπνευματικούς ανθρώπους της χλαπάτσας; Να βγεις και να υπερασπιστείς, Μιχαλάκη μου, ακόμα κι αυτούς- αν είναι έτσι... Με όνοματα, με ημερομηνίες και με ιδιότητες.

“Με την υπ’ αριθμόν ΥΠΠΟΤ/ΔΙΟΙΚ/Α1/35207/29-3-2010 απόφαση και την από 1-3-2010 Σύμβαση Μίσθωσης Υπηρεσιών, υπέγραψα σύμβαση και προσελήφθηκα ως δημοσιογράφος με σχέση εργασίας ιδιωτικού Δικαίου στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού. Η θέση την οποία κατέλαβα, επειδή πληρούσα τα προσόντα που απαιτεί ο νόμος είναι θέση μετακλητού υπαλλήλου.” Η απάντησή εδώ αίρει τους νόμους της σοβαρότητας. Προκηρύχθηκε κάποιος διαγωνισμός; Ποιός; Πότε; Δεν υπήρχαν άλλοι δημοσιογράφοι με περισσότερα προσόντα από εσένα; Η θέση αυτή καταλαμβάνεται χωρίς διαγωνισμό; Αναφέρεσαι σε ανθρώπους που πάσχουν από σύνδρομο αφασικής αγνωσίας; Σε ψυχοπαθείς; Σε ανθρώπους που έχουν ξεχάσει τις “Τσέκου” του Ελληνικού Δημοσίου;

Μιχαλάκη, Δεν γνωρίζω τι υπηρεσίες παρέχεις στο Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού αλλά έχω να σημειώσω τα εξής:

1. Δεν έχω λάβει, ως πολίτης αυτού του κράτους απαντήσεις σε δυο επιστολές που έστειλα 4 φορές μέσω mail στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού αναφορικά με θέματα διαφάνειας και κατασπατάλησης του ελληνικού δημοσίου χρήματος από την καλλιτεχνική κοινότητα της χώρας.

2. Δεν έλαβα απάντηση σε 6 συνεχόμενα mail γιατί το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού δεν έχει αναρτήσει και τον αντίστοιχο σύνδεσμο στους συνδέσμους Υπουργείων Πολιτισμού - του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας(μνημόνιο φιλίας και συνεργασίας με την οποία υπογράφηκε προ μηνός.)

3. Δεν έλαβα απάντηση σε 2 συνεχόμενα mail γιατί αναρτά το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού επίσημες φωτογραφίες στα δελτία Τύπου του, τραβηγμένες ερασιτεχνικώς από κινητό τηλέφωνο (προφανώς) σε δελτίο Τύπου για τον εγκαινιασμό ανεμόμυλων στην Πάτμο από τον υφυπουργό, κ. Νικητιάδη.

4. Γιατί δεν έλαβα απάντηση σε 4 συνεχόμενες καταγγελίες μου για αδικαιόλογητη συνεχόμενη απουσία μόνιμων υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού από τις θέσεις τους, ποιός τους χτυπάει κάρτα, γιατί κανείς δεν τους ελέγχει και γιατί συνεχίζουν να καταλαμβάνουν δημόσιες θέσεις εργασίας;

Κύριε Λούπη, ως συνομίληκός σας Έλληνας φορολογούμενος πολίτης αυτής της Άγιας Παραδαρμένης χώρας, εύχομαι να συνομιλώ με την Εξουσία και τους λειτουργούς της από αυτή τη χώρα, από τη θέση του απλού αναγνώστη και παρατηρητή, μη καταλαμβάνοντας συνειδητά καμία δημόσια θέση, κι όχι από τη θέση ενός καταδικασμένου σε ένα στρατόπεδο ελλήνων προσφύγων στο «Λαύριο», στο δημόσιο «Κωσταλέξι», στην κοινοβουλευτική «Χρυσούπολη» – που θα περιμένει τον νόμιμα εκλεγμένο δήμιο του.

Μετά εντελώς ειρωνικής τιμής,

Μάνος Λαμπράκης

αφιερωμένο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το φωτομοντέλο του Γερουλάνου και η Τζένη Καρεζη!

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΝ ΓΕΡΟΥΝΑΝΟ:ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ? (ΑΝ ΩΣ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.... ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ" ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΡΤΣ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: