ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.7.10

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΤΙΜΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


Όλοι οι Έλληνες, πλήν των εμπαθώς ανοήτων και των ανοήτως εμπαθών, έχουν αντιληφθεί ότι τα πολλά Μ.Μ.Ε παραποιούν και μεθοδεύουν τα γεγονότα, ενώ πολλοί δημοσιογράφοι ασχολούνται εργολαβικώς με την διαβουκόληση της κοινής γνώμης μέσω παραποιημένων ειδήσεων και μεθοδευμένων σχολιασμών.
Η είδηση από την Γαλλία για την έγκριση από την Βουλή της δια νόμου απαγόρευσης στις μουσουλμάνες να φορούν μπούρκα σε δημόσιους χώρους, να οδηγούν κλπ, παρουσιάστηκε από τα περισσότερα Μ.Μ.Ε. ως πληροφορία με τον ακόλουθο διαστρεβλωμένο τρόπο : «αντιδράσεις προκαλεί η απαγόρευση της μπούρκας» ἤ «σάλος στην Γαλλία για την απαγόρευση της μπούρκας από την Βουλή» ἤ ακόμη «η μπούρκα διχάζει πολίτες και πολιτικούς στην Γαλλία».
Διαβάστε τώρα την είδηση όπως δημοσιεύεται στον γαλλικό τύπο : «ο νόμος κατά της μπούρκας υπερψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία από την γαλλική Εθνοσυνέλευση... 355 βουλευτές ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου, ένας (1) κατά !!! ....και τέσσερις (οικολόγοι) βουλευτές απείχαν της ψηφοφορίας». Τούτο με απλά ελληνικά ἤ γαλλικά αν προτιμάτε, σημαίνει ότι οι κομμουνιστές, οι σοσιαλιστές, οι κεντρώοι, οι δεξιοί, και οι ακροδεξιοί βουλευτές ψήφισαν υπέρ της απαγόρευσης της μπούρκας.
Μέχρι να φθάσει η είδηση στο πιάτο μας, η ομόφωνη απαγόρευση μεταλλάχθηκε σε αντιδράσεις, σάλο, διχασμό και ότι άλλο βάζει ο ανάπηρος ἤ αρρωστημένος καλοπληρωμένος δημοσιογραφικός νούς.
Στην συνέχεια παραθέτουμε το σχετικό άρθρο της σημερινής LE FIGARO
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: