ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.7.10

Τελικά έχω άποψη ή όχι;

Τα ''νέα μέτρα'' είναι πανάξια η φράση της χρονιάς για το 2010. Θα πάρουμε ή όχι, τα χρειαζόμαστε ή θα μας τα επιβάλλουν; Τελικά τι γίνεται; Ακόμη δεν ξέρουμε. Προς το παρόν βρισκόμαστε στο ότι τελικά θα πάρουμε νέα μέτρα. Η αλήθεια είναι ότι τα οικονομικά μεγέθη δεν αλλάζουν μέσα σε 15 μέρες δηλαδή δεν γίνεται σήμερα να χρειάζεται να πάρουμε νέα μέτρα και αύριο όχι.

Μια μικρή αναζήτηση στα ‘’ΝΕΑ’’ έδειξε ότι χέρι-χέρι πολιτικοί και media έχουν αναλάβει να παίξουν τους Έλληνες πολίτες με το καρότο και το μαστίγιο. Μέσα σε έξι μήνες έχει αλλάξει η πολιτική κατεύθυνση μαζί με αυτή των εφημερίδων για τον αν θα πάρουμε νέα μέτρα ή όχι 7 φορές: (παρατίθενται και τα αντίστοιχα λινκ) νέα μέτρα, όχι νέα μέτρα, νέα μέτρα, όχι νέα μέτρα, νέα μέτρα, όχι νέα μέτρα , νέα μέτρα.

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν τρομοκρατήσεις ένα λαό δεν μπορείς να τον ελέγξεις. Και αυτό το ευγενές σπορ το έχουν αναλάβει τα αγαπημένα μας ΜΜΕ που όσο τα μισούμε άλλο τόσο δεν μπορούμε χωρίς αυτά. Τα κεντρικά δελτία βομβαρδίζουν τον κόσμο με όλα αυτά τα αντικρουόμενα σενάρια που σαν σάλτσα πάντα έχουν την πτώχευση, το κράτος που δεν θα μπορεί να πληρώσει τον κόσμο τον Σεπτέμβρη, την δραχμή που κόβεται κλπ.

Η αλήθεια είναι ότι σαν πολίτες έχουμε μεγάλη ευθύνη. Πρώτα απ’ όλα γιατί δεν έχουμε μια πραγματικά δική μας άποψη για τα πράγματα. Πολλές φορές δανειζόμαστε απόψεις τηλεαστέρων των 20.00 και τις λέμε σαν δικές μας. Οι συζητήσεις γύρω μου έρχονται μέσα από τα βραδινά δελτία και τις σατυρικές εκπομπές. Το πώς αποκτά κάποιος δική του άποψη δεν μπορώ να σας το πω. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι το εξής : Όποιος ακούσει σε 10 ημέρες από σήμερα ότι τελικά δεν χρειάζονται τα νέα μέτρα και απλά κλείσει την τηλεόραση τότε σίγουρα έχει άποψη..
29-26

Δεν υπάρχουν σχόλια: