ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.7.10

ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ...

Δείτε στο βίντεο τι είπε, στην πρωινή εκπομπή της 13-07-2010 του "Λαγού" Αυτιά, ο κ. Ρωμανιάς (επιστημονικός συνεργάτης της ΓΣΕΕ) για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, καθώς και για την Μπακογιάννη και Κιλτίδη, που ψήφισαν άρον άρον (ενώ περίμενε να το ξενυχτήσουν επειδή ήταν πολλά τα άρθρα, αλλά τελείωσανε πολύ γρήγορα στις 20:30) το ασφαλιστικό την περασμένη Πέμπτη (08-07-2010) και μετά πήγαν στο Κολωνάκι (είχαν κλείσει τραπέζια από νωρίς) και ήταν διασκεδάζοντες μέχρι πρωίας ευχαριστημένοι βουλευτές, οι οποίοι πριν από λίγο είχανε βάλει "ταφόπετρα" στα δικαιώματα των ασφαλισμένων και εργαζομένων, λες και η Ελλάδα είχε κερδίσει το Μουντιάλ, επειδή έφυγε από πάνω τους το βάρος του να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο και να "πάμε" σε εκλογές, εξασφαλίζοντας την τετραετία της Κυβέρνησης. Τα συμπεράσματα δικά σας:

πηγη


You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια: