ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.7.10

To ΠΑΜΕ κάνει πράξη τη διεθνή αλληλεγγύη! Anti-Israel protesters delay El Al flight in Athens





Απέκλεισαν για δύο ώρες τα γκισέ της Ισραηλινής αεροπορικής εταιρίας EL AL
Σήμερα το πρωί συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, απέκλεισαν για δύο ώρες τα γκισέ της Ισραηλινής αεροπορικής εταιρίας EL AL, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η πτήση 542 από Αθήνα για Τελ Αβίβ.
Η ενέργεια αυτή ήταν στα πλαίσια της διεθνούς εκστρατεία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας ενάντια στο συνεχιζόμενο αποκλεισμό της Γάζας από την...

κυβέρνηση του Ισραήλ που έχει την υποστήριξη των Αμερικάνων και Ευρωπαίων Ιμπεριαλιστών.
Κατά την διάρκεια της παραμονής μας στο αεροδρόμιο, καταγγείλαμε την κυβέρνηση του Ισραήλ για τις δολοφονίες και την απάνθρωπη στάση της στο λαό της Παλαιστίνης. Καθώς και την υποκριτική στάση της Ελληνικής κυβέρνηση και των άλλων κυβερνήσεων της Ε.Ε.
Εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα της εργατικής τάξης και του λαού της Παλαιστίνης για ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ.
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: