ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.7.10

ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ!???? Η ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΙΒΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!! ΓΑΠ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Ένας πολιτικός τολμάει να μιλήσει για τη νέα μεγάλη ΚΛΟΠΗ!

Βγάλατε στο σφυρί τη δημόσια περιουσία και την πουλάτε κοψοχρονιά
«Μεγαλύτερο έγκλημα ακόμα και από την υπογραφή του Μνημονίου μπορεί να αποβεί το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας έναντι πινακίου φακής.
Αυτό είναι ό,τι ποιο ανήθικο και εγκληματικό. Την ώρα που ο ελληνικός λαός βρίσκεται στο κρεβάτι του Προκρούστη, κάποιοι ετοιμάζονται να επωφεληθούν από την περιπέτεια αυτή και την εκποίηση του δημόσιου πλούτου, χωρίς...
να βάζουν το χέρι τους στη τσέπη.

Έχετε υπολογίσει ποιες θα είναι οι επιπτώσεις από αυτή την εξαγορά; Σε ποιον παραδίδετε τη δημόσια περιουσία; Έχετε υποχρέωση και οφείλετε να τη διαφυλάξετε, γιατί δεν είναι για να σώζει τους φίλους σας από το "φαλιμέντο"»
sibilla

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ποια εξαγορά (;;;) (Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ!! Ο ΣΑΛΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΔΡΕΑ)

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΦΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΚΠΟΙΕΙ!! 700 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ 77% ΤΗΣ ΑΤΕ ΚΑΙ 33% ΤΟΥ Τ.Τ


Δεν υπάρχουν σχόλια: