ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.10

ΘΑΥΜΑ! ΛΕΦΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ "ΛΑΔΩΜΑ"! 1.200.000 € ΕΠΙΔΟΜΑ ….ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ !!!!, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003 !!!!! ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ…

Ισχυρό πλήγμα δέχεται το περιεχόμενο, και ιδίως το πνεύμα, του Μνημονίου, με την υπ’ αριθμ. 2/68941/0022/21-10-2010 υπουργική απόφαση των κυρίων Σαχινίδη και Λοβέρδου, δημοσιευθείσα στο υπ’ αριθμ. 1695 φύλλο του Β΄ τεύχους του ΦΕΚ της 26ης Οκτωβρίου 2010. Φαίνεται πως οι «αντάρτες» Υπουργοί διάλεξαν την ημέρα της εις Θεσσαλονίκην απουσίας του κέρβερου Προϊσταμένου τους (του πρωθυπουργεύοντος ιου της Μαργαρίτας), για να «βγάλουν στον αέρα» την κοινή απόφασή τους, με την οποία «βάζουν μπουρλότο» στις εντολές της Τρόικας και στις συνταγές του ΔΝΤ. Τι έκαναν οι μπουρλοτιέρηδες; Χορηγούν επίδομα!!! Μετά από περικοπές, επιβαρύνσεις, και φοροεπιδρομές σε βάρος μισθωτών, συνταξιούχων, μικροεπαγγελματιών και άλλων μεροκαματιάρηδων του τρόμου, μετά από διωγμούς που θα τους ζήλευαν ο Νέρων και ο Διοκλητιανός, οι Υπουργοί του Μνημονίου χορηγούν, αίφνης, «επίδομα ετοιμότητας στους επόπτες δημόσιας υγείας των υπηρεσιών δημόσιας υγείας». 30 ευρώ το μήνα – κατά την Κυβέρνηση και το επίδομα. Όμως το πιο ενδιαφέρον είναι: 1ον: Το επίδομα χορηγείται αναδρομικά από 23 Δεκεμβρίου 2003!!! Με μια επταετία πίσω οι Λοβερδοσαχινιδαίοι κατακτούν επαξίως το παγκόσμιο ρεκόρ αναδρομικότητας! Μια μικρή προσπάθεια ήθελε, ώστε να δικαιωθεί του επιδόματος και ο μυθικός Ηρακλής (μήπως κι αυτός καθήκοντα επόπτη δημόσιας υγείας δεν επιτελούσε όταν καθάριζε την κόπρο των σταύλων του (δι)Αυγεία;). 2ον: Για την χορήγηση του επιδόματος ο προϋπολογισμός του 2010 επιβαρύνεται με 1.200.000 € (ορίστε, βρε κουτά, που «λεφτά υπάρχουν»!), ενώ κάθε επόμενο έτος θα προκαλείται δαπάνη 170.000 €. Αυτό σημαίνει πως τα αναδρομικά θα καταβληθούν αμέσως – αν δεν κατεβλήθησαν ήδη (παρεμπιπτόντως: αληθεύει ότι την Κυριακή έχουμε εκλογές; Και έπονται και άλλες; Τυχαίο;) Βεβαίως, θα ισχυριστούν οι γαλαντόμοι Υπουργοί (που εμβαθύνουν στην αναδρομικότητα σε αβύσσους φοβερότερες εκείνης των χιλιανών ανθρακωρύχων), βεβαίως, θα ισχυριστούν, πως «ήταν υποχρεωμένοι»» να χορηγήσουν το επίδομα, επειδή υπήρχε μια απόφαση του ΣΤ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Αλλά, η απόφαση εκδόθηκε το 2009, και, επιτέλους, βρε συντρόφια, ποιος ο ρόλος της (κωφάλαλης) κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας σας; Τι σας εμπόδιζε να ψηφίσετε, δημοκρατικότατα, την μη χορήγηση του επιδόματος (και να επιζητήσετε, κατόπιν, το δίκαιο έπαινο των επιτηρητών σας); Τι σας εμπόδιζε να αποφύγετε την ρωγμή στο τείχος του Μνημονίου; Ή μήπως, ενόψει όσων πρόκειται να συμβούν, δεν θέλατε να την αποφύγετε;
οπωπητήρ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: