ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.11.10

Ελλάς: "ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ"...


Πάει "φουλ" για εκχώρηση εθνικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο η κυβέρνηση Παπανδρέου βάσει των αντιλήψεων της περί "ταχείας επίλυσης των ελληνοτουρκικών διαφορών" - δηλαδή των διεκδικήσεων της Τουρκίας - και μόνο ένα ισχυρό πανεθνικό μέτωπο που θα απορρίψει τους κυβερνητικούς υποψηφίους στις εκλογές του Νοεμβρίου, μπορεί να αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη. Ένα μέτωπο ανεξάρτητo και πέρα από κόμματα. Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου από την Σαγκάη όπου βρίσκεται προχώρησε σε άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις που φανερώνουν ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει σε εκχώρηση εθνικών δικαιωμάτων στο.....
Αιγαίο.
"Ξεκίνησαν και πάλι οι διερευνητικές επαφές που είχαν διακοπεί και δεν προχωρούσαν με τον επιθυμητό ρυθμό. Οι συνομιλίες αυτές προχωρούν αμοιβαία με καλοπροαίρετο τρόπο και σύμφωνα με την αντίληψη συμβιβασμού. Εμείς επιθυμούμε, το Αιγαίο να είναι θάλασσα ειρήνης μεταξύ των δύο πλευρών."
Και συνέχισε: "Προκειμένου να οικοδομηθεί μόνιμη ειρήνη στο Αιγαίο, θα πρέπει να επικρατήσει νέα αντίληψη στην περιοχή και είμαστε ικανοποιημένοι επειδή βλέπουμε ότι η αντίληψη αυτή έχει αρχίσει σιγά σιγά να ισχύει. Φυσικά είναι δύσκολο, αλλά πάμε σε συμβιβασμό. Πρέπει να δεχθούμε ότι το Αιγαίο είναι μία δύσκολη γεωγραφία. Ο διασκορπισμός των νησιών και το γεγονός ότι πολλά ζητήματα είναι αλληλένδετα, καθιστούν το θέμα περίπλοκο. Εάν αντιμετωπίσουμε το θέμα με υπομονή, αμοιβαία κατανόηση και ειρηνικό όραμα, μπορούμε να οδηγηθούμε σε μία λύση που θα διασφαλίζει το μέγιστο συμφέρον για τις δύο γειτονικές χώρες, τους δύο γειτονικούς λαούς".
Η ελπίδα της Ελλάδας είναι μόνο μία: Σαφής και πανηγυρική ήττα της κυβερνώσας ομάδας (δεν λέμε "κόμματος" γιατί η βάση του ΠΑΣΟΚ είναι πατριωτική). Μόνο αυτό μπορεί να αναχαιτίσει την εκχώρηση "γης και νερού" στον αντίπαλο...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: