ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.10

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ.

Αυτό το μωρό στα χέρια του πατέρα του, έμελλε να "πετάξει" την "δυναστεία" των Παπανδρέου, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
-Πρώτα είπε ψέμματα στον Ελληνικό λαό το 2009 ότι "υπάρχουν τα λεφτά",  "ακρωτηρίασε" στην συνέχεια τις συντάξεις και τους μισθούς, αύξησε την ανεργία, ξεχαρβάλωσε το κράτος και παρέδωσε την χώρα και την εθνική κυριαρχία στις Εβροαγορές των Μνημονίων. 
-Τώρα "ισχυρίζεται" ότι είναι η μόνη "Οδός Σωτηρίας", είναι δηλαδή ο "ΩΝ" (ο Μεσσίας) και το "ποίμνιο" του, δηλαδή εμείς, πρέπει να τον ακολουθεί τυφλά, να του δείχνει πίστη-μεταφυσική άποψη-και να τον "λιβανίζει" σε όλες τις "λειτουργίες της Δημοκρατίας" μας, όπως αυτή την επόμενη και μεθεπόμενη; Κυριακή.
Μωρό μου καλομαθημένο-κούνια που σε κούναγε-δεν σε δίδαξαν καλά φαίνεται και θα κακοπεράσεις από εδώ και πέρα.
-Τι θα πω ρε εφέτος στα εγγόνια μου, χωρίς το τελευταίο μου μηνιάτικο(Δ.Χ)  του έτους ;
 Να περιμένουν τα Χριστούγεννα του 2013 και την Πρωτοχρονιά του 2014 και....του 2020 το δωράκι τους και τον καθιερωμένο μποναμά, για να χαρούν ;
Και που ξέρω φίλε αν θα ζω-κτύπα ξύλο-αλλά και εσύ ο "εγγυητής", του χρόνου και στους επόμενους χρονικούς ορίζοντες  που βάζεις την "αποκατάσταση" των συντάξεων ;
-Λόγω ηλικίας Γιωργάκη μου-δεν είσαι δα τζόβενο-το τελευταίο πράγμα που έπρεπε να πειράξεις ήταν οι συντάξεις
Κυρίως όμως, γιατί η σύνταξη ως προϊόν εναλλακτικής αποταμίευσης(αναγκαστικής) και επένδυσης, όπως τα ρευστά διαθέσιμα και τα ακίνητα, αποτελεί περιουσιακό στοιχείο το οποίο βάσει του Συντάγματος, δεν είχες δικαίωμα να "κατάσχεις", όπως δεν έπραξες με τις πανάκριβες εξοχικές κατοικίες του Αλογοσκούφη και του Παπακωνσταντίνου, που απέκτησαν με τις "αποταμιεύσεις" τους στην Πάρω.
Κατάλαβες ;
Γ.Δ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάπως έτσι θα ήταν ως μωρό κι ο άστεγος εκείνος που η ζούγκλα του κοινωνικού Δαρβινισμού έκανε κιμά μέσα από τον κάδο των σκουπιδιών. Σίγουρα κάπου θα υπάρχουν κάποιες αντίστοιχες φωτογραφίες. Μα ποιός νοιάζεται... Ας πως νοιαζόμαστε τούτη την Κυριακή με την ψήφο λέγοντας ΟΧΙ στους γνήσιους εκπρόσωπους της άποψης των "Αρίστων".


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΝΤΙΝΟΟΣ.