ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.5.11

Εθνική τραγωδία και καλπες 26 Ιουνίου

Βαδίζουμε σε κάλπες – εξπρές  λόγο της μεγάλης απόκλισης των δεικτών από τους στόχους του Μνημονίου και την άρνηση της ΝΔ να συναινέσει στα  νέα μέτρα τα οποία είναι απαραίτητα για να βγει πέρα το μνημόνιο. Λίγο πολύ αναμενόμενο θα πεις καθώς η  εθνική τραγωδία και η γενική παράλυση δεν κρύβονται.
Είναι όμως και κάτι άλλο που τρομάζει. Αν και  όλο το μνημόνιο αλλά και το ευρώ  είναι ολόκληρο μια καραμπινάτη αντιευρωπαϊκή τραγωδία, η Ελληνική αστική τάξη και οι πολιτικοί της πλήρως απαξιωμένοι, αδυνατούν να  το κοινοποιήσουν ως τέτοιο, εκτός και εντός και να ζητήσουν την στοιχειώδη και αυτονόητη  κοινή λογική.
Έτσι ανασυντάσσονται.
Λίγο πολύ αναμενόμενο θα πεις και αυτό καθώς ούτε και η εγκεφαλική παράλυση  κρύβεται ούτε η δίψα μερικων για εξουσία.  Ας αναλογιστούμε ότι ολόκληρη αστική τάξη έκανε κοπαδι πίσω από τον Γιωργάκη επειδή τον λένε Παπανδρέου και πίσω από τον Κωστάκη επειδή τον λέγανε Καραμανλή; Ότι με αυτό τον τρόπο λειτούργησε το κοινωνικό ανσασέρ επι δεκαετίες…
Τι  παραπάνω περιμένατε δηλαδή;
Η είδηση επιβεβαιώνεται και από αλλού: Στήνουν κάλπες εξπρές

Δεν υπάρχουν σχόλια: