ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.5.11

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΑΠ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ...... ΟΤΙ ΕΙΝΑ;Ι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑΣ

Αλλοίμονο!!! Είμαστε χωρίς καπετάνιο, σε καράβι που μπάζει…

Μου έστειλαν ένα link να πάω να δω ένα ποστ σε ένα blog. Πήγα και έμεινα άφωνος…
Δείτε τι διάβασα :
Πριν από λίγες μέρες, ρώτησα τον Υπουργό των Οικονομικών μας, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, πόσο βαθιά φαίνεται να είναι η ύφεση φέτος.

Μου είπε, «δεν μπορώ να σου πω, δεν ξέρω μέχρις ότου η Ανεξάρτητη Στατιστική Αρχή ανακοινώσει τα στοιχεία».

«Εντάξει, αλλά σίγουρα κάποια ένδειξη, κάποια εικόνα πρέπει να έχεις», του απάντησα.

«Όχι», μου είπε, «δεν έχω».

«Τότε ρώτα τους», του είπα.

«Τους ρώτησα», μου απάντησε.

«Και ποιο είναι το αποτέλεσμα;», τον ρώτησα.

«Αποφάσισαν ότι κανείς, ούτε ο ίδιος ο Θεός δεν θα ξέρει εκ των προτέρων τις στατιστικές, μέχρις ότου ανακοινωθούν επισήμως. Ούτε καν οι Υπουργοί Οικονομικών των άλλων κρατών»…

Που νομίζετε οτι ήταν αναρτημένο αυτό;  Στο blog ενός δωδεκάχρονου;
Αμ δε!!!
Αυτές τις σύνθετες προτάσεις, αυτές τις πολύπλοκες σκέψεις, αυτό το μεστό λόγο μπορείτε να τον χαρείτε όλοι σας στο blog του πρωθυπουργού μας και μάλιστα είναι η εισαγωγή από την χτεσινή ομιλία του ίδιου του πρωθυπουργού στο χτεσινό συνέδριο του Economist (*)!!! Δηλαδή ήταν μέσα σε έναν καλοδουλεμένο λόγο που απευθύνεται σε σημαντικούς οικονομικούς παράγοντες!!!!!!!

(*) Τα Συνέδρια του Economist είναι αναγνωρισμένα σε παγκόσμιο επίπεδο ως συναντήσεις κύρους και αξιοπιστίας, που συγκεντρώνουν υψηλά διευθυντικά στελέχη εταιρειών και αναζητούν νέες προοπτικές επιχειρηματικής στρατηγικής και διεύρυνση του κύκλου γνωριμιών τους
.

Αν δεν με πιστεύετε κάντε κλικ —>εδώ

ΚΑΝΑΛΙ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δύο αλλοδαποί, αφγανικής καταγωγής, προσήχθησαν την Πέμπτη ως βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, στις 4:50 τα ξημερώματα της Τρίτης 10 Μαΐου, στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό ενός τρίτου ατόμου, συνεργού τους, πακιστανικής καταγωγής.

Οι προσαχθέντες, ηλικίας 27 και 20 ετών, προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησαν την πράξη τους με λεπτομέρειες.

Όπως αποκαλύπτεται, κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, καθώς αφαίρεσαν τη βιντεοκάμερα από τον 44χρονο και στη συνέχεια την πούλησαν στο Μοναστηράκι για... 120 ευρώ.

Η δημοκρατική μου προταση. Να τιμωρηθούν οπως στη χωρα τους. Ετσι ...δεν θα τους προσβαλουμε τον... πολιτισμο τους κα ουτε οι εδω δημοκρατες θα ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.