ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.5.11

ΖΑΠΠΕΙΟ ΤΡΙΟ!!!

Μετά το Ζάππειο 2, σήμερα Τρίτη 17 Μαίου ζήσαμε το Ζάππειο ΤΡΙΟ. 1 μέρα πριν τις φοιτητικές εκλογές η κεντρική διοίκηση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΑΕΙ , ο κύριος Παπαμιμίκος δηλαδή με τον κύριο Σάκη Ιωαννίδη έστειλαν στη ΔΑΠ Ιωαννίνων εξόδικο και ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάστηκαν σήμερα. Κάνω τις συστάσεις.
Παπαμιμίκος Αντρέας Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ – παιδί Ευριπίδη Στυλιανίδη και Κ.Αρβανιτόπουλου
Σάκης Ιωαννίδης Γραμματέας ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΑΕΙ – παιδί Βαγγέλη Πάνου πρώην διευθυντή Βουλγαράκη νυν μυστικοσύμβουλου Κ.Αρβανιτόπουλου.
Ξέρω ξέρω Τόλμη και γοητεία το στόρυ αλλά σόρρυ αυτό είναι.
Εγκαλούν λοιπόν τη διοίκηση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Ιωαννίνων με ασφαλιστικά μέτρα και  αίτημα προσωποκράτησης, ώστε ακούστε να ακυρωθεί ολόκληρο το ψηφοδέλτιο της ΔΑΠ και να μην κατέβουν στις φοιτητικές εκλογές. Ο λόγος αυτού? Γιατί η διοίκηση ΔΑΠ Ιωαννίνων είναι κόντρα στον Παπαμιμίκο, δε συμμέτεχει στις εκδρομές που διοργανώνει κεντρικά η ΔΑΠ στη Βουλγαρία και κατηγορεί τον Αντρέα ότι τρώνε λεφτά έτσι ,΄΄που φωτιά να μας κάψει αν γίνεται κάτι τέτοιο΄΄, δεν μπαίνουν στο πρόγραμμα με τα κινητά wind πακέτο, γιατί και αυτό γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό ΄΄Δίνουν στις άπορες κορασίδες κινητά τσάμπα΄΄. Δε συμμετέχουμε σε όλη αυτή τη φοβερή παραγωγή πολιτικής που διεξάγεται από την κεντρική ΔΑΠ - ΝΔΦΚ ΑΕΙ δηλαδή. Να ενημερώσουμε όμως πως τα ασφαλιστικά μέτρα σήμερα κατέπεσαν και προχωράμε. Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος αυτής της απαξίας και σαπίλας που εκπορευέται από τη Συγκρού. Όμως είναι κάτι που το ακούμε πρώτη φορά το ζούμε πρώτη φορά και παραξενευόμαστε για το που βρισκόμαστε. Που επιλέξαμε να εκθέσουμε τους εαυτούς μας.  Τι ανθρώπους έχει γύρω του ο Σαμαράς. Ο Αντώνης Σαμαράς. Ξέρετε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Που όταν βγήκε τα Γιάννενα, φοιτητές και πολίτες πανυγύριζαν μέρες για την επιτυχία. Α μπράβοοοοο. Βοήθεια πνιγόμαστεεεεεε παιδιαααααά.
Επισυνάπτουμε τα δικόγραφα!!!! 
dikografa2
dikografa1

Δεν υπάρχουν σχόλια: