ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.5.11

ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ;

Αυτή την απορία, την ακούω κάθε μέρα και πιο συχνά και από περισσότερους, τον τελευταίο καιρό....... αφορά βέβαια την παθητικότητα, εγώ την λέω ελαφρότητα-αδιαφορία, που αντιμετωπίζουμε όλους αυτούς που μας κυβερνούν, μας διοικούν και γενικά αποφασίζουν για τις ζωές μας.
Ο αγαπητός καθηγητής κ. Πιπερόπουλος το ερμηνεύει, αν κατάλαβα σωστά, σαν στρουθοκαμηλισμό. Δεν θα διαφωνήσω και σ'αυτο τον χαρακτηρισμό, αλλά θα πρέπει να εμβαθύνουμε λίγο περισσότερο το θέμα όπως και να το χαρακτηρίζει ο καθένας μας. 
Παρενθετικά, αλλά έντονα υπογραμμισμένα, οφείλω να ευχαριστήσω τον κ. Πιπερόπουλο γιατί είναι ο μοναδικός πνευματικός άνθρωπος του τόπου που εδώ και πολύ καιρό ασχολείται και καυτηριάζει αυτά που καίνε τον λαό, από το επίπεδο του λαού,με το λόγο που καταλαβαίνει ο λαός, για την καθημερινότητα του λαού, και φυσικά δεν μιλάει επειδή του κόψανε ένα μέρος της σύνταξης του.......
Επίσης, θα ήθελα να πω ότι, είμαι απ' τους πρώτους που μιλούσα και έγραφα για τη στάση του πνευματικού κόσμου γι'αυτα που συμβαίνουν στο τόπο μας. Φυσικά δεν εννοούσα και δεν ζητούσα ο πνευματικός κόσμος μας, να κάνει αυτό που έστω και τώρα ξεκίνησε να κάνει. Να μας αναλύει την συνταγματικότητα του μνημονίου, τις συνέπειες και τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής......... Παρ'ολα αυτά, έστω και αν άργησαν,  δεν παραγνωρίζω τη χρησιμότητα όλης αυτής της προσπάθειας από πλευράς τους.
Θα ήθελα όμως να σταθώ στους βαθύτερους λόγους που μας οδήγησαν στη κρίση, αυτή την οικονομική- πολιτική η οποία είναι ο φερετζές της πραγματικής κρίσης και για την δημιουργία της οποίας είμαστε υπεύθυνοι εμείς ο λαός. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εμείς τους ψηφίζουμε εδώ και σαράντα χρόνια παρ'ολο που ξέραμε, βλέπαμε,καταλαβαίναμε ποιοι είναι και τι κάνουν.....   Νομίζαμε ότι εμείς τους κάνανε κυβερνήτες του τόπου μας με τη ψήφο μας, αλλά τις εντολές και το πρόγραμμα το έπαιρναν, και το παίρνουν, απ'αλλου, όπου και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους έναντι δόξας και άφθονου χρήματος, νόμιμου και κυρίως παράνομου.
Ο στόχος ήταν και φυσικά είναι, ξεκάθαρος..... η αποδιοργάνωση της Ελληνικής κοινωνίας, η αλλοίωση της σκέψης.... Καί ο τρόπος;;;;;; ωφέλιμος και ευχάριστος... Ωφέλιμος.....σ' αφήνω να ψιλοφοροδιαφεύγεις...να 
ψιλοπαρανομείς πολεοδομικά...για να νομιζεις οτι μαζι τα τρώμε.
Ευχάριστος.....πλούσια προγράμματα στη ΤV, από πρωινά ειδησεογραφικά-ενημερωτικά σόου, εμετικά μεσημεριανοαπογευματινά, στημένες βραδυνές ειδήσεις με πολλά παράθυρα για πλουραλισμό στην ενημέρωση και ανάμεσα σ'ολα αυτά κατάπτυστες διαφημίσεις.........
Και τώρα..... η γαντοφορεμένη τρομοκρατία, κυρίως οικονομική.
Υπάρχει και κάτι ακόμη πιο τραγικό...... Όλα τα παραπάνω δεν διαμορφώνουν μόνο την σκέψη  και την στάση μας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις αλλά διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους νέους για την διαιώνιση της αδιαφορίας της παθητικότητας  του στρουθοκαμηλισμού και της αποβλάκωσης, απαραίτητα συστατικά για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ''παγκοσμιοποίησης'' και των ''αγορών''.
Και στον αντίποδα, για τα παιδιά και τους νέους, η παιδεία....
Επιτέλους, να σταματήσουμε να μιλάμε για παιδεία...... και αν θέλουμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο να μάθουμε να κυριολεκτούμε , να μιλάμε για εκπαίδευση και για υπουργείο παραγωγής οργάνων και εξαρτημάτων.
 Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ  ΘΕΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑ  ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ  ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
  Η διαφθορά  και η κρίση σ'αυτα βρίσκεται.....όταν πάψει η βλακεία να αιωρείται στην ατμόσφαιρα και να εισπνέεται,κανένας δοσίλογος έμμισθος πολιτικάντης δεν περνάει.
   Υ.Γ1 αν φαίνονται  ηθικολογίες ή ολίγον τι εθνικιστικά τα παραπάνω.....δηλώνω, μακριά από μένα τέτοια πράγματα......
   Υ.Γ2 το θέμα είναι πολύ μεγάλο και δεν είμαι σε θέση να το χειριστώ εγώ. 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ,ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ,ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ,ΠΟΙΗΤΑΔΕΣ,ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,  ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ  ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΥΠΑΘΟΣ (ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ, ΞΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ  ΒΙΑΣΤΕΣ)ΛΑΟΣ.            ΔΙΚΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ
       
 
 30φυλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: