ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.11

Μαθήματα ισονομίας για έλληνες πολιτικούς - δικαστές... Έτσι δεν είναι κ.Καστανίδη;

Σύλληψη Στρος-Καν (γενικού διευθυντή ΔΝΤ) στη Νέα Υόρκη

Κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε καμαριέρα, εργαζόμενη στο ξενοδοχείο Sofitel (περιοχή Times Square, Μanhattan).
Τον συνέλαβαν το Σάββατο το απόγευμα, στο αεροδρόμιο John F. Kennedy, λίγο πριν επιβιβαστεί σε πτήση της Air France με κατεύθυνση το Παρίσι.

Σχόλιο:  Η υπόθεση αυτή μάλλον πολιτική πλεκτάνη ομοιάζει περισσότερο παρά παραπέμπει σε σεξουαλική επίθεση. Ο πόλεμος από ημέρες γνωστός. Ο Σαρκοζί ο μεγάλος ωφελημένος από αυτή τη πολεμική. Η συνέχεια θα δείξει τα πραγματικά περιστατικά.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η εισαγγελική λειτουργία που εφαρμόστηκε, άμεσα και χωρίς πολλές χρονοτριβές και γραφειοκρατικές ατέρμονες διαδικασίες, κάτι που στην χώρα μας φαντάζει εξωπραγματική και συμβαίνει μάλλον μόνο σε κάτι τηλεοπτικές σειρές απογευματινής ζώνης.

Για φαντάσου λέει να γινόταν αυτό το περιστατικό στη Αθήνα!!!
Η καμαριέρα θα είχε απολυθεί και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα την είχαν χαρακτηρίσει τρελή ή πρόσωπο που ήθελε να τηλεοπτική παρουσία στα "μεσημεριανάδικα".

Μαθήματα ισονομίας για έλληνες πολιτικούς - δικαστές... Έτσι δεν είναι κ.Καστανίδη;

ΔΕΝ απαιτούνται νέοι νόμοι, προεδρικά Διατάγματα, διαβουλεύσεις και εντυπωσιακές τηλεοπτικές εμφανίσεις στα Megάλα κανάλια.

Εφαρμογή των ισχυόντων νόμων... αρκεί!!!  
 
Στοχασαμος Πολιτικη

Δεν υπάρχουν σχόλια: