ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.5.11

Ή εκλογές τον Οκτώβριο ή ανασχηματισμός με είσοδο στην κυβέρνηση στελεχών από άλλα κόμματα!


Μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση διενεργείται αυτή την εβδομάδα για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου, η οποία θα παίξει ρόλο στις αποφάσεις του Πρωθυπουργού για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Το ιστολόγιο μας είναι σε θέση να γνωρίζει, ότι αν ο Γιώργος Παπανδρέου πειστεί από τις δημοσκοπήσεις ότι μπορεί να κερδίσει τις εκλογές για μετά το καλοκαίρι … θα το κάνει!!! Αυτό είναι και το επικρατέστερο σενάριο.
Σε διαφορετική περίπτωση ο Πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε ευρύ ανασχηματισμό με πολλές εκπλήξεις. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, δεν αποκλείεται η είσοδος στο υπουργικό σχήμα, στελεχών από άλλα κόμματα, εκτός της ΝΔ και του ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: