ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.5.11

ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΑΝ...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ "ΒΙΑΣΜΟ' ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ


 TVXS
Σε όλη την Ισπανία έχουν ξεκινήση από την Κυριακή 15 Μαϊου συνεχής μαζικές διαδηλώσεις, διαμαρτυρίας με σύνθημα "Πραγματική Δημοκρατία Τώρα!" Από εχθές την Τρίτη ο κόσμος δεν έχει φύγει από την πλατεία Puerta del Sol ενώ σήμερα μαζευετε ακόμα περισσότερος κόσμος... υπάρχουν αναφορές για πάνω απο 10.000 κόσμο στην Μαδρίτη!

ΑΠΟ ΤΗΣ 19/06/2010 ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟΜΕ ΤΙΤΛΟ: 
ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!
 
(ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ)
 
ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΙΟΜΑΝΕΙΣ!!!  ...... ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΟΥΝ  ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ 
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΊΑ ΠΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΠΑΘΟΥΣ ΝΟΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!...ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΟΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΙΤ  ΠΟΥ ΕΠIΖHΤΑ ΔΙΑΚΑΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ !!!
Η ΕΛΛΑΔΑ!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΣΈΛΓΕΙΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ...ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΑΝΟΙΓΟΥΝ" ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!
:

Δεν υπάρχουν σχόλια: