ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.5.11

Αντώνη, κάνε άλμα πιο γρήγορο από την φθορά!

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Φίλε, Αντώνη Σαμαρά, μην επιτρέψεις να σε εξευτελίσουν προσωπικά. Πέταξε πίσω στα μούτρα της γραφειοκρατίας της τρόικας το συμβόλαιο εξευτελισμού (συναίνεσης) του πολιτικού συστήματος, το οποίο ρίχνουν μπροστά σου προς υπογραφή!

Δεν είναι ότι θα σώσεις το ούτως ή άλλως ανυπόληπτο, διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο σύστημα εξουσίας από την εσχάτη των ταπεινώσεων, αλλά βρε αδελφέ δες ότι σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις «άλμα  πιο γρήγορο από την φθορά», όπως θα έλεγε κι ο Ελύτης, τον οποίο ξέρω ότι φέρεις πάντα μέσα σου.

Ίσως έχεις ενημερωθεί ότι εγκαίρως προειδοποίησα για αυτήν την εξέλιξη, όπως και εγώ γνωρίζω ότι οι πέσεις προσωπικά προς εσένα, από διάφορους παράγοντες εσωτερικούς και εξωτερικούς, δεν είναι καινούργιες. Είναι όμως η πρώτη φορά που αξιωματούχοι της ΕΕ, ποδοπατώντας κάθε έννοια πολιτικής ηθικής και ευρωπαϊκής πολιτικής κουλτούρας, εκβιάζουν ανοιχτά, επιχειρώντας να μεταβάλλουν το πολιτικό σύστημα σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους (Μεγάλος Συνασπισμός). Αυτό δεν αποτελεί απλώς προσβολή για τους Έλληνες πολιτικούς, οι οποίοι πνιγμένοι μέσα στα σκάνδαλα και εγκλωβισμένοι στο καταρρέον κράτος πατρωνίας διαθέτουν έτσι και αλλιώς περιορισμένο κύρος, αλλά είναι αναμφισβήτητη ύβρις προς τον ελληνικό λαό.

Εάν δεν απαντήσεις σε αυτή την ελεεινή πρόκληση με αντίστοιχο τρόπο, θέτοντας μάλιστα ζήτημα θεσμικής τάξης στην ΕΕ, θα απογοητεύσεις εκτός ίσως από τους «δικούς» σου και ανθρώπους που μπορεί να μην σε ψηφίζουν, αλλά σε εκτιμούν και αναγνωρίζουν στο πρόσωπό σου έναν ευαίσθητο έλληνα πολιτικό.

Τώρα ήρθε η ώρα σου, αν θες και μπορείς να αποκτήσεις πραγματικό ηγετικό ανάστημα. Δεν θα (σου) υπαγορεύσω, φυσικά, την αντίδρασή σου, αλλά δεν πρέπει να κάνεις το κορόιδο, όπως σε προηγούμενους παρόμοιους, αλλά άλλης τάξεως ανεπίτρεπτους και προσβλητικούς παρεμβατισμούς από το διευθυντήριο της ΕΕ ή τις ΗΠΑ. Δώσε μια απάντηση ικανή να αποτυπωθεί «επαξίως» στην ιστορία. Κάνε αυτό που έκανες κάποτε, παίρνοντάς με τηλέφωνο και μιλώντας μου για την ικανοποίηση που νοιώθεις όταν βλέπεις γύρω σου εντιμότητα, θάρρος, αξιοπρέπεια και διαπιστώνεις καλή λειτουργία …αδένων! Κάτι αντίστοιχο θα ήθελα κι εγώ σήμερα να νοιώσω ως προς εσένα.

Είναι κάποια πράγματα στην πολιτική που πρέπει κανείς να τα παίρνει προσωπικά. Ο τρόπος που απαιτείται σήμερα συναίνεση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την υποταγή και συμμόρφωση της χώρας σε αποικιακής μορφής πολιτικές σχέσεις εντός της ΕΕ, είναι νομίζω μια προσωπική πρόκληση άνευ προηγουμένου για οποιονδήποτε πολιτικό ηγέτη. Αν δεν υψώσεις τώρα με αξιοπρέπεια το ανάστημά σου, θεώρησε ότι αύριο θα έχεις εκμηδενιστεί. Δεν είναι απλώς ζήτημα πολιτικής ηθικής, είναι ζήτημα πολιτικής επιβίωσης. Σε παγίδευαν. Σου θέτουν ένα «δίλημμα» από το οποίο δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις δίχως να ματώσεις προσωπικά. Προτίμησε να σπάσεις την γυάλα με τα μικρά πιράνχας και ας τραυματιστείς! Ξέφυγε από την κουλτούρα και από τα στερεότυπα του «μεσαίου χώρου», που βασιλεύουν τόσο στο κόμμα σου όσο και στο ΠΑΣΟΚ: είναι καταστροφικά, είναι επαρχιώτικα, είναι καιροσκοπικά, είναι η σύγχρονη εκδοχή του πελατειακού κράτους και της δουλικής εξάρτησης από νταβάδες ξένους και ντόπιους, σε συνδυασμό. Μην πνιγείς μέσα στη γυάλα! Μην αναστήσεις ασφαλώς την ΕΡΕ και την εγκληματική ξενόδουλη δεξιά του παρελθόντος, αλλά παράλληλα μην ενδώσεις στις πιέσεις για την δημιουργία ενός πολιτικού εκτρώματος με τη μορφή «συναίνεσης στο νεοφιλελεύθερο κέντρο», που ισοδυναμεί με συναίνεση στη διατήρηση του σημερινού άθλιου καθεστώτος - που αποτελεί προϊόν της νεοφιλελεύθερης απορρύθμισης του ’90 – υπό την αυστηρή διακυβέρνηση αυτήν τη φορά μιας επιτροπής που ορίζεται από τον συγκερασμό συμφερόντων του αμερικανοεβραϊκού λόμπυ και της γερμανικής πλευράς.

Η χώρα σήμερα έχει ανάγκη από μια σύγχρονη δεξιά και μια σύγχρονη αριστερά. Σε δραματικά κρίσιμες για τη χώρα στιγμές, δεν πρέπει να αποκλείεται η συγκυριακή συνεργασία αυτών των δύο πολιτικών πόλων, για την επίτευξη αυτοκυβέρνησης και εθνικής πολιτικής χειραφέτησης από δυνάμεις, οι οποίες ουσιαστικά εχθρεύονται την έννοια της λαϊκής κυριαρχίας στον τόπο μας, ή από εσωτερικές δυνάμεις που επιδιώκουν παραθεσμική ή εξωθεσμική άσκηση εξουσίας, ή ύπουλη υποκατάσταση των οργάνων του κράτους. Γνωρίζεις πολύ καλά σε ποιους αναφέρομαι. Πρόκειται για εκείνους που την τελευταία εικοσαετία διηύθυναν τα πολιτικά πράγματα της χώρας οδηγώντας την στη χρεοκοπία., ενώ σήμερα με θράσος τολμούν όχι απλώς να βγάζουν την ουρά τους απέξω, αλλά επιπλέον και την…γλώσσα τους προς τα δυο τρίτα της κοινωνίας, τα οποία διέφθειραν και αποβλάκωσαν σε σημαντικό βαθμό.

Η συναίνεση στο κέντρο οδήγησε στο ναυάγιο, αγαπητέ πρόεδρε της ΝΔ. Αν συνεχιστεί θα οδηγήσει στον απόλυτο εξευτελισμό την κοινωνία, το κράτος και το έθνος. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν υπήρξε τυπική μορφή μιας τέτοιας συναίνεσης μέχρι σήμερα, αλλά ότι αυτή υπήρξε ουσιαστικά, κοινωνικά και βαθύτατα πολιτικά, εμφανιζόμενη όμως με την παραπολιτική ή κομματική μάσκα των δήθεν διαχωριστικών γραμμών.

Δεν θα σε κουράσω με περισσότερα. Νοιώθω ότι δεν έχεις αυταπάτες πλέον. Ξέρεις ίσως ότι δεν υπάρχουν πια μεγάλα περιθώρια για λαϊκισμό και μανούβρες στο κέντρο. Το κέντρο πέθανε πολιτικά μαζί με τον μεταπολιτευτικό μικροαστισμό που ψυχορραγεί. Θα ξαναγεννηθεί μετά από αρκετά χρόνια, όταν η χώρα θα έχει αναρρώσει οικονομικά και πολιτικά.

«Εσύ» μαζί με μια δυνατή αριστερά και μια εύρωστη και παρεμβατική κοινωνία των πολιτών θα μπορούσατε να προσφέρετε ώθηση προς μια νέα μεταπολίτευση, που δεν θα επαναλάβει τα «όργια» της προηγούμενης, ενώ θα εμπνέεται από μια πραγματικά δημοκρατική κουλτούρα, που θα μπορούσε να υποστηρίξει την σύγχρονη και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας: να την επανεντάξει ισχυρή στο διεθνές σύστημα μετά από κάμποσα χρόνια αναδιοργάνωσης, δίχως ασφαλώς κοινωνική καταστροφή. Μην επιτρέψεις λοιπόν να φθαρείς πριν ακόμη ξεκινήσεις. Απάντησε σε αυτούς που σε ταπεινώνουν και επιχειρούν να σε ποδηγετήσουν προτού καν απλώσεις το πόδι σου στο προεκλογικό μπαλκόνι.

Aκτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: