ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.11

Αγέλες όπου κανείς δεν κυνηγά να πετύχει κάτι πολιτικά αλλά να βρει ένα θήραμα.

Κύριοι  κάνατε το λάθος και ενεργοποιήσατε την φύση εκεί που θα έπρεπε να κυριαρχεί ο  νόμος.

Από: Γιάννης Παπαϊωάννου.
Όσο λάθος είναι να θεώρει κανείς ότι πίσω από τις επιθέσεις σε πολίτες και μετανάστες κρύβεται αναρχική ή ακροδεξιά ιδεολογία τόσο λάθος είναι να θεωρεί κανείς ότι υπάρχουν οργανωμένα συμφέροντα real estate που διοργανώνουν κατά κάποιον τρόπο αυτά τα πράγματα. Ανοησίες! Συμβαίνει αυτό που έχει αποκληθεί μοριοποίηση της κοινωνίας  και έχει προβλεφτεί εντοπιστεί και αναλυθεί αρκετά εδώ: Με σειρά δημοσίευσης
Η ελληνική κοινωνία οδηγήθηκε από τους πολιτικούς σε ενοχή και συλλογική ευθύνη. Με αυτό τον τρόπο έφυγε από την πολιτική τάξη η ευθύνη της χρεοκοπίας και μεταφέρθηκε προς τα κάτω. Με λεπτούς χειρισμούς και στοχευόμενα καλλιεργήθηκε μια ψυχολογική κατάσταση στους έλληνες «άρρωστη». Μια κατάσταση που πλήγωσε κάθε συλλογικότητα από το έθνος την ιδιοσυγκρασία  τις ιδέες και  την συμπεριφορά μέχρι την τελευταία συλλογικότητα.
Εδώ και ενάμιση χρόνο λίγο πολύ όλοι φταίνε σε όλους και όλες οι κοινωνικές ομάδες  είναι στοχοποιημένες από όλους.
Μια προσεκτική παρατήρηση δείχνει γύρω μας ένα πλήθος από δημοσιεύματα  με παραδείγματα από φοροδιαφυγή λαμογιά, κλοπή, λουμπινιά, και απάτη. Όμως κανένα από αυτά δεν έχει ονοματεπώνυμο. Κανένα δεν αφόρα το άτομο φοροφυγά, τον κλέφτη, τον απατεώνα, όπως θα όφειλε  και όπως συμβαίνει σε οργανωμένες κοινωνίες. Σε αυτές που συλλαμβάνεις τον Ππαιοαννου τον δικαζεις και τον καταδικάζεις ως κλέφτη. Στην δική μας κοινωνία υπάρχει μόνο λάσπη στον ανεμιστήρα.
Όλες οι “καταγγελίες” στρέφονται έντεχνα προς ευρύτερα σύνολα κοινωνικών ομάδων. Όλοι οι απεργοί, όλοι οι δικηγόροι, όλοι οι Δημόσιοι υπάλληλοι, όλοι οι Γιατροί, όλοι οι φαρμακοποιοί όλοι οι φορτηγατζήδες όλοι  οι συνδικαλιστές, οι καθήγητες, οι δάσκαλοι, οι συμβασιούχοι, οι αστυνομικοί, τα ΜΑΤ, οι πιλότοι, οι δημοσιογράφοι, οι πολιτικοί  κλπ.
 Και καλά αυτό να έρχεται από τα κάτω προς τα πάνω ως ένα σημείο συνέβαινε πάντα. Το φοβερότερο είναι αυτό που γίνεται τώρα και έρχεται από τα πάνω προς τα κάτω. Oι ελληνικές elite κάθε είδους με την βοήθεια των πιστωτών μας κατηγορούν τους κάτω για την χρεοκοπία της πατρίδος.   Είναι εγκληματικό και ενεργοποίησε την φύση εκεί που θα έπρεπε να κυριαρχεί ο  νόμος
Έτσι καθώς το Ελληνικό συμπάν διαλύεται για να γλιτώσουν οι Elites, οι πολιτικοί, οι τράπεζες οι νταβατζηδες τα ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια, το άτομο περιχαρακώνεται και οργίζεται ατομικά. Έξαλλο βγαίνει στο δρόμο με μια προσωπική θέαση των πραγμάτων. Εκεί συναντιέται με άλλους  που τους συνδέει μόνο η οργή, και φυσικά δεν φτιάχνουν ομάδα πολιτικής δράσης…
Φτιάχνουν αγέλη όπου κανείς δεν κυνηγά να πετύχει κάτι πολιτικά αλλά να βρει ένα θήραμα.
Βρισκόμαστε σε μια φάση λίγο πριν το τέλος. Για την ακρίβεια στην αρχή του τέλους και κοντά σε δραματικές στιγμές. Αν οι προβλέψεις μου είναι σωστές σύντομα όλα θα έχουν τελειώσει με κάθαρση. Η βία και η ένταση της οποίας αυξάνει καθημερινά.  Ειναι η φύση  των πραγμάτων στην οποία κανείς νόμος και καμία τάξη δεν αντιστάθηκε για πολύ.
Λυπάμαι…

Γιάννης Παπαϊωάννου,

Δεν υπάρχουν σχόλια: