ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.5.11

Αυτή είναι η «ντρίπλα» για το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας

Ποσό μεγαλύτερο των 50 δισ ευρώ από αποκρατικοποιήσεις, ενδεχομένως, θα προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για την 4ετία 2012-2015, που προετοιμάζει αυτές τις ώρες, για λογαριασμό του ...ελληνικού δημοσίου, η τρόικα των επικεφαλείς ελεγκτών.
Μολονότι πολλές λεπτομέρειες, σχετικά με την κρίσιμη αυτή πρόβλεψη δεν διαρρέουν, για ευνόητους λόγους, κοινή είναι η αίσθηση στις Βρυξέλλες, ότι το πακέτο των 50 δισ είναι δυνατόν να καλυφθεί και ενδεχομένως να υπερκαλυφθεί, αν από πλευράς της κυβέρνησης εκδηλωθεί η απαραίτητη ζέση και το σχετικό ενδιαφέρον.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι προκειμένου να ξεπερασθούν τυχόν νομικά κωλύματα, εξατάζεται να υιοθετηθεί η μεθοδολογία που εφαρμόσθηκε για την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Δηλαδή, με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου να παρέχεται η δυνατότητα στα συναρμόδια υπουργεία να προωθούν προγράμματα ιδιωτικοποιήσεων, που σε άλλες περιπτώσεις θα κολλούσαν σε δικαστήρια και σε γραφειοκρατικά γρανάζια.
Χωρίς το άγχος των Ειδικών Δικαστηρίων, εκτιμάται ότι οι διαδικασίες θα προχωρήσουν πολύ πιο γρήγορα και οι προθεσμίες θα μπορέσουν να καλυφθούν.
Βεβαίως, σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται πρωτίστως πολιτική απόφαση, καθώς οι κατηγορίες για "ξεπούλημα" της εθνικής περιουσίας και του κρατικού πλούτου δεν πρόκειται να απαλειφθούν ούτε να εξαφανισθούν.
Και για αυτό - συν όλους τους υπόλοιπους λόγους - η κυβέρνηση θέλει τώρα να εξασφαλίσει τη συναίνεση της αντιπολίτευσης. Ο κ.Γιουνκέρ πάντως προχθές με δήλωση του ξεκαθάρισε: "Αυτό που πρέπει να κάνουν οι Ελληνες είναι ακόμα περισσότερες αποκρατικοποιήσεις".
Γι αυτό και εν όψει της ευρωπαϊκής πίεσης που εντείνεται, στο Μέγαρο Μαξίμου σχεδιάζουν την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου που θα διέπει την υλοποίηση του προγράμματος των ιδιωτικοποιήσεων.
Οριστικές αποφάσεις, πάντως, δεν έχουν ληφθεί καθώς απομένουν πολλά ακόμα να ξεκαθαρίσουν σχετικά με το συγκεκριμένο, ιδιαίτερα λεπτό από κάθε άποψη, ζήτημα. Είναι ωστόσο θέμα ημερών να γίνει κάτι τέτοιο.

newscode.

Δεν υπάρχουν σχόλια: