ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.11

Αντιμνημονιακό αντάρτικο της ΠΑΣΠ σε μπλουζάκια! Ο Γιώργος δεν ελέγχει ούτε τη Νεολαία!

Με το σύνθημα IMF GO HOME κυκλοφορούν τα φετινά μπλουζάκια της ΠΑΣΠ στο ΤΕΙ Καλαμάτας. Η συγκεκριμένη οργάνωση θεωρείται ως μια από τις πιο«σκληρές» αριστερές οργανώσεις της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και από τις πρώτες που στήριξαν την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου απέναντι στον «εκσυγχρονιστή» Βαγγέλη Βενιζέλο! Όταν, σαν έγινε πρωθυπουργός, ο Γιώργος «εκσυγχρονίστηκε» κι αυτός, η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Καλαμάτας δεν του χαρίστηκε. Διατηρεί την αυτονομία της, ως συνδικαλιστική οργάνωση φοιτητών, δηλώνει και είναι ενάντια στο μνημόνιο και το ΔΝΤ, συμμετέχει σε όλες τις αντιμνημονιακές δράσεις και διαδηλώσεις και κρατά τους δωσίλογους σε απόσταση. (Το πορτοκαλί χρώμα στα μπλουζάκια δεν είναι τυχαίο, είναι το χρώμα της αριστερής πτέρυγας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ από το 1990 και μετά και δεν έχει καμία σχέση με «πορτοκαλί επαναστάσεις» και Τζορτζ Σόρος).


amaliadapress

Δεν υπάρχουν σχόλια: