ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.11

Αυτό το «κίνημα» ποιος θα το «πάρει;»

Είναι αλήθεια ότι τόσο μεγάλη κινητοποίηση αγανακτισμένου λαού  με τέτοιου είδους ποιοτικά στοιχεία έχουμε χρόνια να ζήσουμε.
Για να λέμε την αλήθεια κανείς δεν γνωρίζει  πως πραγματικά  ξεκίνησε αυτή η κινητοποίηση των Ελλήνων και ας την ονομάζουν κίνηση αγανακτισμένων του facebook  και άλλα τόσα.
Κανείς δεν γνωρίζει όμως το που θα πάει…ή μήπως κάποιοι ήδη ξέρουν που θέλουν αν την στείλουν;
Περισσότερο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι «παίζει» ήδη ως πρώτο (από τα πρώτα) θέμα στα κανάλια και στα πρωτοσέλιδα όλου του τύπου ακόμα και εκείνου που στήριξε , στηρίζει και ανήκει σε εκείνους που φέρουν ακέραιη την ευθύνη για το κατάντημα της χώρας.
Τι φοβούνται όλοι αυτοί που αποτελούν το «σύστημα» των τελευταίων 150 χρόνων αυτού του τόπου;
Άλλοι πάλι  ερίζουν για το εάν ο κόσμος που κατεβαίνει στις συγκεντρώσεις είναι ψηφοφόρος του ενός ή ου άλλου.
Υπάρχουν πολιτικοί και στελέχη κομμάτων που απαξιώνουν με σπουδή τη σημασία όλων αυτών των κινητοποιήσεων αδιαφορώντας εάν στην πραγματικότητα σπιλώνουν την αξιοπρέπεια κάθε ενός από εμάς που συμμετέχουμε ουσιαστικά ή νοερά σε αυτό το λαϊκό ξέσπασμα.
Κάποιοι λοιπόν ανησυχούν. Ο πανικός τους  οδηγεί πλέον  σε εξόφθαλμες παρεμβάσεις –προσπάθειες οικειοποίησης  του λαϊκού αυτού ξεσηκωμού.
Η ξαφνική αγάπη προς τους «αγανακτισμένους» των καθεστωτικών και συστημικών ΜΜΕ  και των λοιπών «υπηρεσιακών παραγόντων». Η εσπευσμένη άρθρωση λόγου εναντίωσης στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από μερίδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δείχνει ξεκάθαρα ότι το σύστημα φοβάται. Δεν θέλει να δει αυτόν το λαϊκό ξεσηκωμό να γίνει  κύμα που θα τους παρασύρει μαζί με τα αφεντικά τους , βάζοντας σε κίνδυνο την ύπαρξη ακόμα και αυτής της «ενωμένης και λοβοτομημένης Ευρώπης».
Δεν γνωρίζουμε που θα καταλήξει αυτή η λαϊκή οργή όπως εκφράζεται με τις απογευματινές συγκεντρώσεις στις πλατείες.
Αυτό όμως που δεν πρέπει να φοβούνται είναι η Αριστερά  ,είτε εκφράζεται κοινοβουλευτικά (άρα μέρος τους συστήματος) είτε υπάρχει εξωκοινοβουλευτικά αδυνατεί να καταλάβει ότι ο Μαρξισμός δεν είναι συστατικό του DNA  των ανθρώπων, ούτε μέρος της αέναης συμπαντικής γνώσης.
Η αριστερά είναι ήδη ξεκομμένη από την πραγματικότητα του 2011 και δεν μπορεί να αποτελέσει τον πόλο συσπείρωσης του λαού σε ένα νεό ΕΑΜ  όπως ατυχώς πιστεύει η πρώην «πράσινη» αντιμηνονιακή  αγωνίστρια κυρία Σακοράφα.
Ας προσέχουμε λοιπόν αγωνιζόμενοι πλάτη με πλάτη με τα μάτια μας ορθάνοικτα , μήπως και αυτή τη φορά την «γλιτώσουμε» και μείνουμε …..αταξινόμητοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: