ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.11

ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΤΡΟΙΚΑΣ!! Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ!! Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ!! ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ

Τρόικα: "ΝΑΙ" σε μείωση ΦΠΑ, έρχεται συναίνεση
Θετική φαίνεται πως είναι η Τρόικα στην πρόταση για μείωση του ΦΠΑ στην Ελλάδα, ένα "αγκάθι" που ως τα τωρινά δεδομενα εμποδίζει την συναίνεση της ΝΔ για τα σκληρά μέτρα από το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο πηγές από τον κυβερνητικό συνασπισμό της Γερμανίας, η Τρόικα συναινεί στην μείωση του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας. Οι διαβουλεύσεις τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό είναι έντονες και μετά την διαφαινόμενη λήψη της 5ης δόσης από το μηχανισμό, οι επόμενες κινήσεις για αποκρατικοποίησεις και ίσως γίνουν με πιο γοργό ρυθμό (οι αντιδράσεις είναι μεγάλες φυσικά).

Στο 20% από 23%
Mείωση του κανονικού συντελεστή ΦΠA από 23% σε 20% που επιβάλλεται σε: ενδυση - υπόδηση, τηλεπικοινωνίες, παροχή υπηρεσιών, έπιπλα - είδη οικιακής χρήσης.

Στο 10% από 13%
Mείωση του χαμηλού συντελεστή ΦΠA από 13% σε 10% που επιβάλλεται σε: τρόφιμα, μη αλκοολούχα ποτά, ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο, εισιτήρια.

Την ίδια ώρα με πολύ σκληρούς όρους «κλείδωσε» το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων έως το 2015, με τη σύσταση ανεξάρτητου φορέα και την επίσπευση των κινήσεων σε μεγάλες εισηγμένες ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα την κρίσιμη διετία 2012-2013. 


sofokleousin.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/g_6fJKCCanc