ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.11

Αίρεται η ανωνυμία όσων διαπράττουν εγκλήματα κι όχι συλλήβδην των bloggers



Πολύς λόγος γίνεται πάλι με χαιρέκακα δημοσιεύματα σε επαγγελματικές σελίδες του διαδικτύου για την άρση της ανωνυμίας των blogs.
Αυτό προέκυψε μετά τη νέα γνωμοδότηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρίου Αθανάσιου Κατσιρώδη,ο οποίος ακολούθησε πιστά το πνεύμα των δύο παλαιότερων γνωμοδοτήσεων, που είχαν εκδώσει ο συνταξιούχος πλέον εισαγγελέας του ανώτατου δικαστηρίου,κ. Γιώργος Σανιδάς  και στη συνέχεια ο σημερινός εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Ιωάννης Τέντες.

Συγκεκριμένα η άποψη του κυρίου Κατσιρώδη στη γνωμοδότησή του είναι:"Τα blogs στο Διαδίκτυο δεν καταλαμβάνονται από το συνταγματικό απόρρητο των επιστολών και της ελεύθερης ανταπόκρισης και επικοινωνίας, που κατοχυρώνονται από το άρθρο 19 του Συντάγματος… Αίρεται το απόρρητο των στοιχείων όσων μέσα από τα blogs αναρτούν υβριστικά, απειλητικά ή εκβιαστικά δημοσιεύματα ή φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας ή διαπράττουν εν γένει εγκλήματα".

Ο κ. Κατσιρώδης επανήλθε στο θέμα αυτό μετά από νέο ερώτημα του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το αν ισχύουν οι δύο γνωμοδοτήσεις (9 και 12/2009) των κυρίων Σανιδά και Τέντε μετά την επικύρωση της οδηγίας 2008/24/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με το νόμο 3917/11 για την άρση του απορρήτου της επικοινωνίας και τη χορήγηση δεδομένων επικοινωνιών στις αρμόδιες αρχές.
Επισήμανε μάλιστα πώς ούτε στο νέο νόμο 3917/11 εισήχθη  περιοριστικό καθεστώς για τη χορήγηση "των εξωτερικών στοιχείων της επικοινωνίας" από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου.Στα πλαίσια δε της προκαταρκτικής εξέτασης ή προανάκρισης μετά από παραγγελία εισαγγελέα και χωρίς την  άδεια της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου (ΑΔΑΕ) ή οποιασδήποτε άλλης Αρχής να δίνουν τα στοιχεία του blogger.

Δεν λέει πουθενά να γίνουν τα blogs επώνυμα (κρυφή και φανερή επιθυμία πολιτικών και δημοσιογράφων) αλλά,να δίνονται τα στοιχεία αυτών που διαπράττουν εγκλήματα από τις εταιρείες.Ο,τι ακριβώς δηλαδή συμβαίνει μέχρι σήμερα.Εκατοντάδες οι περιπτώσεις που η δίωξη "τσίμπησε" κυρίως εκβιαστές και διακινητές παιδικής πορνογραφίας κι αλίμονο αν δεν είχε τρόπο να το κάνει.

Οπως επανειλημμένα έχουμε γράψει όλοι οι bloggers επώνυμοι είμαστε,ναι κι ας μη γράφουμε  φαρδιά πλατιά τ' όνομά μας στη σελίδα μας.Το στίγμα μας καταγράφεται κι όταν χρειαστεί (όπως συνέβη πολλάκις) εντοπιζόμαστε σε ελάχιστο χρόνο!

Δεν καταλαβαίνουμε τους χαιρέκακους τίτλους όπως:"Νέο «τέλος» στην ανωνυμία των bloggers" ή "Εισαγγελικό στοπ στην ανωνυμία των bloggers" και "O Άρειος Πάγος γνωμοδότησε υπέρ της άρσης της ανωνυμίας των blogs" κλπ.

Προς τι αυτή η χαρά συνοδευόμενη από σχετική παραπληροφόρηση;
Δεν αίρεται συλλήβδην η ανωνυμία των bloggers αλλά των ελαχίστων που διαπράττουν εγκλήματα!!!
Ούτε βεβαίως επιβάλλεται η επωνυμία,όπως αφήνεται να εννοηθεί.
Κύριοι δεν είμαστε δημοσιογράφοι!άρα δεν είμαστε ανταγωνιστές σας!
Δεν κινδυνεύετε από μας.Από τα γραπτά σας κινδυνεύετε,τα "clopy paste" και τις αποκαλύψεις που δεν κάνετε!

Προσωπικά θέλουμε να πιστεύουμε στην εντιμότητα και ακεραιότητα των δικαστών αλλά και στην ικανότητά  τους να διακρίνουν ένα αιχμηρό και καταγγελτικό κείμενο από ένα υβριστικό,συκοφαντικό κλπ και ότι δεν θα γίνεται κατάχρηση του νόμου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: