ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.6.11

Υποβάθμιση-βόμβα από Moody's Δίνει 50% πιθανότητες χρεοκοπίας, δεν θεωρεί απόφευκτη την αναδιάρθρωση, προβλέπει περαιτέρω στήριξη από τρόικα

Ακαιρη κίνηση, απαντά το ΥΠΟΙΚ
Νέα "βόμβα" από τη Moody's, η οποία υποβαθμίζει το ελληνικό χρέος σε Caa1 από B1 και υποβιβάζει το outlook σε αρνητικό, προειδοποιώντας για το ενδεχόμενο νέας υποβάθμισης, ενώ παράλληλα εκτιμά ότι η χώρα έχει 50% πιθανότητες να κηρύξει στάση πληρωμών. Η κίνηση του αμερικανικού οίκου φέρνει σε δυσχερέστερη διαπραγματευτική θέση την Ελλάδα, την ώρα που μπαίνουν σε τελική φάση οι διαδικασίες για τη σύναψη νέου Μνημονίου και τη χορήγηση πρόσθετης οικονομικής βοήθειας.
Πάντως, σε πλήρη αντίφαση αντίφαση με τις εκτιμήσεις τους για πιθανότητα χρεοκοπίας 50%, οιοι αναλυτές του αμερικανικού οίκου εκτιμούν ότι η τρόικα θα συνεχίζει να στηρίζει την Ελλάδα, επειδή η αναδιάρθρωση του χρέους της θα προκαλούσε ανεξέλεγκτες παρενέγειες και ένα πιθανό ντόμινο στην ευρωζώνη.
Στην ανακοίνωση της η Moody's αναφέρει πως έλαβε υπόψη το ενδεχόμενο να δοθεί από την τρόικα νέα οικονομική στήριξη στην Ελλάδα, η οποία θα δεσμευθεί για νέα μέτρα λιτότητας και δομικές μεταρρυθμίσεις.
Ο αμερικανικός οίκος δικαιολογεί την υποβάθμιση επικαλούμενος:
- Τις συνεχώς αυξανόμενες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση στην προώθηση αλλαγών
- Τις αβέβαιες προοπτικές ανάπτυξης της χώρας
- Ττο ιστορικό αδυναμίας επίτευξης των στόχων για τη δημοσιονομική εξυγίανση
- Την πιθανότητα η τρόικα να απαιτήσει ως προϋπόθεση για νέα στήριξη, τη συμμετοχή ιδιωτών δανειστών σε μελλοντική αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους
Κατά την εκτίμηση της Moody's, το σημαντικό βάρος του ελληνικού χρέους, το ρίσκο που ενέχει η εφαρμογή του πακέτου δομικών μεταρρυθμίσεων και η συνεχιζόμενη ανάγκη για εξωτερική βοήθεια, αυξάνουν τις πιθανότητες περαιτέρω υποβάθμισης.
Οπως επισημαίνεται στην έκθεση, «εχει καταστεί σαφές πως η Ελλάδα δεν μπορεί να επιτύχει τους στόχους του φετινού προϋπολογισμού», καθώς η ύφεση ήταν πέρυσι μεγαλύτερη από την αναμενόμενη, τα νέα μέτρα λιτότητας που αναμένονται να ανακοινωθούν, θα προκαλέσουν περαιτέρω συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας. 


 sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: