ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.6.11

«Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας για την Ελλάδα»

ΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΟ αύριο το βράδυ η γερμανική κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της αξιολόγησης της τρόικας για τη χώρα μας. Από την έκθεση εξαρτάται η εκταμίευση της πέμπτης δόσης του δανείου ύψους 12 δισ. ευρώ.


Η αξιολόγηση της ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ καλείται να δώσει απαντήσεις σε δύο κρίσιμα ερωτήματα: Αφενός την πορεία της δημοσιονομικής προσαρμογής και των ιδιωτικοποιήσεων και αφετέρου κατά πόσο η Ελλάδα «αντέχει» ακόμα το βάρος του χρέους ή αν θα χρειαστεί νέα οικονομική βοήθεια.

Μέρκελ: «Πρώτα η έκθεση και μετά αποφασίζουμε»



ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ δημοσιογράφου για την Ελλάδα η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ, η οποία βρίσκεται στη Σιγκαπούρη,
δήλωσε ότι αναμένει πρώτα την έκθεση της τρόικας «και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε τι θα πράξουμε». Για τη Γερμανία το ζητούμενο είναι η σταθερότητα του ευρώ. Μιλώντας στο οικονομικό φόρουμ Singapοre Lectures της Σιγκαπούρης η Αγκελα Μέρκελ τόνισε ότι «στην Ευρώπη δεν υπάρχει πρόβλημα με το ευρώ. Το ευρώ είναι ένα σταθερό νόμισμα και ισχυρό απέναντι στο δολάριο. Στην Ευρώπη έχουμε ωστόσο ένα πρόβλημα χρέους». Χωρίς να αναφερθεί στην Ελλάδα η Γερμανίδα καγκελάριος τόνισε ότι τα υπερχρεωμένα κράτη λαμβάνουν βοήθεια όταν καταβάλλουν προσπάθειες εξυγίανσης των δημοσιονομικών τους.

Η Γερμανία υπέρ της συμμετοχής ιδιωτών

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ νέας οικονομικής βοήθεια προς την Ελλάδα, η οποία υπολογίζεται σε περίπου 65 δις ευρώ, το Βερολίνο θέτει προϋποθέσεις. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών η Ελλάδα θα πρέπει να καταβάλλει περαιτέρω προσπάθειες για την δημοσιονομική εξυγίανση, με απτά και συγκεκριμένα αποτελέσματα ως προς τις ιδιωτικοποιήσεις. Αυτό που επίσης ζητά το Βερολίνο σε περίπτωση νέα οικονομικής στήριξης προς την Ελλάδα είναι τη συμμετοχή ιδιωτών πιστωτών.

Στη σκιά της νέας υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας μας από τη Moody´s και εν όψει της αξιολόγησης από την τρόικα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μεταβαίνει αύριο Παρασκευή στο Λουξεμβούργο για συνομιλίες με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις τρόικας και ελληνικής κυβέρνησης, οι οποίες βρίσκονται λίγο πριν την ολοκλήρωσή τους.
Απο Αντικρυ

Δεν υπάρχουν σχόλια: