ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.6.11

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Η ΚΟΥΒΕΛΟΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΤΟΓΚ

«Η ΝΤΟΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ… ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!   ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΚΟΥΒΕΛΟΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΟΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη  μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, είπε ότι δεν πιστεύει πως όλες οι κινητοποιήσεις κατά πολιτικών είναι αυθόρμητες και πως πρέπει να δημοσιοποιηθεί η χρηματοδότηση της εκδήλωσης με βασικό  ομιλητή το Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια!!!!!
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, κυρία Μπακογιάννη.
Κι εμείς έχουμε μεγάλη απορία:  — πως ξοδεύτηκαν τόσα  χρήματα, και πού ακριβώς πήγαν, από τον τομέα  Πολιτισμού και τον τομέα Απορριμμάτων  του Δήμου Αθηναίων  επί δημαρχίας σας????? — Πως ξαφνικά πλούτισαν κάποιοι που ασχολήθηκαν με αυτούς τους δύο τομείς????? Πάντως όχι προσφέροντας κοινωνικό έργο ως όφειλαν!!!!
Αλλά εμείς οι Έλληνες ξεχνάμε γρήγορα….. Εκεί άλλωστε δεν ποντάρεις κι εσύ, κυρά Ντόρα με τα Ντοράκια σου?????
Αναγνώστης» ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Ποια έξοδα και ποια χρηματοδότηση ….ρή πολιτική ρουφιάνα??? Για να στηθεί ένα αναλόγιο χωρίς εξέδρα και να κουβαληθούν δυο μεγάφωνα του Πανεπιστημίου????

ΜπαρμπαΝίκος

1 σχόλιο:

30φυλλος είπε...

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΑ ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑ........ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ...... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΕΤΣΙ.... ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

30φυλλος