ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.6.11

Οι «Αγανακτισμένοι» στέλνουν μια κάρτα στη Βουλή των Ελλήνων!

Εμπροσθοφύλακας
«Οι “Αγανακτισμένοι” στέλνουν μια κάρτα στη Βουλή των Ελλήνων!»
01 Ιουνίου 2011
Λάμπρος Καούλλας & Μάριος Πούλλαδος

Τα περασμένα Χριστούγεννα η ομάδα του ‘Εμπροσθοφύλακα’ ξεκίνησε μια εκστρατεία αποστολής καρτών στο Καστελόριζο με σύνθημα «Εγώ αυξάνω την γεωπολιτική μου ισχύ» [1]. Καλέσαμε όλους τους Έλληνες, Ελλάδας, Κύπρου και Διασποράς, να στείλουν μια κάρτα ταχυδρομικώς στο νησί, με σκοπό να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό αυτό κομμάτι του Ελληνισμού. Η εκστρατεία έλαβε μεγάλες διαστάσεις στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να φθάσουν στο νησί χιλιάδες κάρτες, αλλά και βιβλία, αφού και άλλες ιστοσελίδες και οργανωμένα σύνολα συμμετείχαν στην προσπάθεια [2]. Μετά την προσπάθεια αυτή, ο ΥΠΕΞ Δημήτρης Δρούτσας ταξίδευσε στο νησί, και σε μια επικοινωνιακού τύπου πράξη προέβη απλά σε δενδροφύτευση [3]. Παρά τον όποιο θετικό συμβολισμό της πράξης του, ο καθ’ ύλην αρμόδιος δεν προέβη και στις ανάλογες πολιτικές ενέργειες, όπως η υπογραφή της ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) με την Κύπρο, παρά τις εκκλήσεις εκ μέρους της κυπριακής κυβέρνησης [4].
Θεωρούμε πως η τακτική αποστολής καρτών πέτυχε, και μάλιστα δημιούργησε ένα πολύ καλό προηγούμενο ειρηνικής, δημοκρατικής και ουσιαστικής παρέμβασης εκ μέρους των πολιτών, σε ένα πολιτικό σύστημα το οποίο συνεχώς κωφεύει, είτε αυτό αφορά λαϊκά αιτήματα, είτε ζητήματα εθνικού συμφέροντος. Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο, και σε μια στιγμή που χιλιάδες Ελλήνων είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά έξω από την Βουλή, είναι ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε και πάλι αυτή την τακτική, και μέσω των ταχυδρομημένων καρτών να βάλουμε, «από την πίσω πόρτα», τα δικά μας αιτήματα, με φυσικό και υλικό τρόπο, μέσα στην Βουλή.
Προτείνουμε λοιπόν όπως αποσταλούν μαζικά κάρτες, όπως έγινε με το Καστελόριζο, και στην Βουλή. Είναι ο δικός μας τρόπος να «μπούμε» ειρηνικά μέσα στο κτίριο, αυτοί που βρισκόμαστε τώρα μαζεμένοι απ’ έξω, ουσιαστικά βομβαρδίζοντας τον Πρωθυπουργό, το επιτελείο του, αλλά και τους βουλευτές όλων των πολιτικών κομμάτων, μεταφέροντας τα αιτήματα και την αγανάκτηση μας για την κατάσταση στην οποία έχουν φέρει την πατρίδα μας.
Βεβαίως, κάποιος θα αντιτείνει, πως με το να στείλουμε μια κάρτα, η οποία θα πεταχτεί στους καλάθους της Βουλής και πιθανόν να μην την δει κανείς, δεν θα αλλάξει τίποτα. Έχουμε απάντηση και γι’ αυτό! Στα πλαίσια των πειραμάτων διαφάνειας και άμεσης δημοκρατίας που λαμβάνουν χώρα αυτή την στιγμή στις κεντρικές πλατείες όλης της Ελλάδος, δημιουργήθηκε ήδη μια ξεχωριστή ιστοσελίδα (KartesAganaktismenon.blogspot.com), η οποία θα δημοσιοποιεί ψηφιακό αντίγραφο της κάρτας που στείλατε στην Βουλή! Με αυτό τον τρόπο, ακόμη και αν πεταχτεί η κάρτα σας, το αντίγραφο της θα υπάρχει για πάντα στο διαδίκτυο, για να μπορεί ο καθένας μας, να ξέρει τα αιτήματα των συμπολιτών του. Φανταστείτε επίσης τι θα σημαίνει μια τέτοια συσσώρευση αιτημάτων για τον ιστορικό του μέλλοντος, και τι συμπεράσματα θα βγάλει αναλύοντας τα δικά σου αιτήματα.
Πως θα γίνει
1. Αγοράζετε μια κάρτα και γράφετε τα αιτήματα σας.
2. Αν θέλετε, πριν την ταχυδρομήσετε: Βγάζετε μια φωτογραφία την κάρτα ή την σαρώνετε, την επισυνάπτετε σε ένα μήνυμα e-mail (προαιρετικά, μαζί με τον τίτλο ή το σχόλιο που επιθυμείτε), και την αποστέλλετε απ’ ευθείας στο aganaktismenoi.gr.karta@blogger.com (η διεύθυνση του e-mail και τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα δημοσιοποιούνται, εκτός αν το επιθυμείτε)
3. Σε λίγη ώρα το αίτημά σας και η κάρτα σας θα βρίσκονται αναρτημένα στο KartesAganaktismenon.blogspot.com
4. Ταχυδρομήστε τώρα την κάρτα στην πιο κάτω διεύθυνση:
Μέγαρο Βουλής, 100 21, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ. Οι φοιτητές και η Διασπορά μας: Hellenic Parliament, 100 21, Athens, GREECE.
Ο καθένας μπορεί να γράψει και να αποστείλει όποια αιτήματά έχει. Ως μια καλή ιδέα, προτείνουμε τα εξής:
- Καθιέρωση του θεσμού των δημοψηφισμάτων, κάνοντας την αρχή με δημοψήφισμα για το Μνημόνιο και την οικονομία.
- Οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο, και έπειτα με τις γειτονικές φιλικές χώρες (Ιταλία, Αλβανία, Αίγυπτος, Λιβύη).
- Άρση βουλευτικής ασυλίας, δίωξη και δήμευση των περιουσιών όσων καταχράστηκαν τα δημόσια ταμεία.
- Αυστηρή περιφρούρηση των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων και μέτρα προς αντιμετώπιση του δουλεμπορίου-λαθρομετανάστευσης.
Η πράξη αποστολής καρτών αποτελεί επίσης και άμεση απάντηση προς τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος σε δηλώσεις του μίλησε για παγκόσμια προβλήματα τα οποία θα επιλυθούν, δήθεν, στα πλαίσια μιας «παγκόσμιας διακυβέρνησης» [5]! Ε λοιπόν, τα προβλήματα μας είναι εθνικά, τοπικά, είναι συγκεκριμένα και επηρεάζουν πρώτα και κύρια την ελληνική κοινωνία στα χώματα που την γέννησαν. Η άμεση Δημοκρατία που ζητούμε προέρχεται από τους Έλληνες, για τους Έλληνες στο δικό τους «εθνικό σύστημα».
Βεβαίως και τα αιτήματα μας δεν εξαντλούνται εδώ, αλλά είναι ένα καλό έναυσμα ιεράρχησης αναγκών του λαού μας, και μια πρώτη απόπειρα σαφούς κωδικοποίησης των απαιτήσεων μας, ούτως ώστε το κίνημα των «Αγανακτισμένων» να μην παρακμάσει σε μια φιέστα αποσυμπίεσης της λαϊκής οργής που δεν θα καταφέρει τίποτα, αλλά να εξελιχθεί σε ένα κίνημα «Συνειδητοποιημένων» που απαιτεί πρακτικές λύσεις.
Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει ένα βουνό κάρτες στον Μωάμεθ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: