ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.11

Ο Υπουργός της Bilderberg τροποποιεί τμήματα του μεσοπρόθεσμου για να γίνει "εύπεπτο"

Ο Παπακωνσταντίνου που χρειάστηκε σώμα 50 μπάτσων προκειμένου να μπορέσει να μεταβεί στη Βουλή σήμερα, στο παρά πέντε κατέθεσε τροποποιητικές προτάσεις σύμφωνα με τις οποίες προσπαθεί να αλλάξει το κλίμα και να το υπερψηφίσουν οι Πασόκοι βουλευτές.
Έτσι σύμφωνα με τις δηλώσεις :

  • μετατίθεται σε απροσδιόριστο χρόνο η εξομοίωση της φορολογίας  πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης
  • καθορίζει την ισχύ του κεφαλικού φόρου όχι αναδρομικά (όπως έχει εξαγγελθεί) και ορίζει φόρο 1% για εισόδημα 12.000 έως 20.000 ευρώ, 2% από 20.001 - 50.000, 3% από 50.000 - 100.000 και 4% για εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ. Μέχρι δε των 12.000 ευρώ ισχύει το αφορολόγητο.
Έντρομο το κυβερνητικό επιτελείο άγεται και φέρεται προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία και να φέρει σε πέρας την διατεταγμένη υπηρεσία που του έχει ανατεθεί.
 
Ακτιβιστης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ετσι εφτασαν σημερα στην βουλη οι βουλευτες της καταλωνιας
http://youtu.be/5vHmJxSVI_A