ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.11

Πρόεδρε, την Τετάρτη έχει έκλειψη…

Της Βάλιας Μπαζού
και μάλιστα ολική! Σύμφωνα με το λεξικό του Μπαμπινιώτη, έκλειψη, κυριολεκτικά, σημαίνει «η κατάσταση απουσίας, ανυπαρξίας προσώπου, πράγματος ή φαινομένου».
Και είναι επίσης «η μερική ή ολική συσκότιση ουράνιου σώματος από παρεμβολή άλλου».
Στον θαυμαστό κόσμο του πλανήτη μας, στο θαυμαστό μικρόκοσμο της χώρας μας, η 15η Ιουνίου, θα γραφτεί στην ιστορία ως η μέρα που βιώσαμε σε υπερθετικό βαθμό όλες τις ερμηνείες μιας λέξης.
Την απουσία, την ανυπαρξία και το κατακόκκινο φεγγάρι.
Υ.Γ
Στην προσφώνηση «Πρόεδρε» μπορείτε να φαντασιωθείτε όποιον θέλετε, τον Γιώργο ή τον Αντώνη.
Υ.Γ2
Ακόμα και αστρονομικά, η ολική έκλειψη της 15ης Ιουνίου, επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια όπως είναι οι δίδυμοι, όπως είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς.
Και όπως προειδοποιεί τους διδύμους ο Γιώργος Πανόπουλος… «Να θυμίσω κάτι που πιθανόν και διαισθητικά να γνωρίζετε: ότι τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω από τις εκλείψεις είναι σημαντικά. Ειδικότερα: οτιδήποτε σοβαρό ξεκινάει μια (1) εβδομάδα πριν την έκλειψη θα έχει απροσδόκητα αποτελέσματα, αποτελέσματα που δεν είχες υπολογίσει. Οπότε εάν είναι δυνατόν ανάβαλε σημαντικές αποφάσεις και ξεκινήματα για μία (1) εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της έκλειψης».

Tο Ποντικι

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η προταση της κυβερνησης για την οικονομικη κριση
http://www.youtube.com/watch?v=P7LYB3XuwHU&feature=player_embedded