ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.11

Ρε Παπούλια κάνε κάτι!γίναμε ρεζίλι παγκοσμίως με τις παραιτήσεις των παλικαράδων

ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 
Κάποιος να πιάσει τα γκέμια του αλόγου!
Θα γκρεμοτσακιστούμε όλοι με το θέατρο των παράλογων και κατόπιν εορτής παραιτήσεων των Κυβερνητικών Βουλευτών.
Ο Γιώργος αντί να τρέξει τώρα και να κλείσει τη Βουλή οδηγώντας  τη χώρα σε εκλογές κάθεται και συσκέπτεται με το παλαιοληθικό ΠΑΣΟΚ για τον Ανασχηματισμό.
Κύριε Παπούλια ξύπνα από το λήθαργο και κάνε επιτέλους μια ηρωική πράξη στη ζωή σου.Αφού δεν μπορείτε όλοι μαζί να μας σώσετε από τη χρεοκοπία,σώστε μας από το ρεζιλίκι!
Δεν ξεφτελίζεσαι μόνο εσύ,η κυβέρνησή του Γιώργου και το ΠΑΣΟΚ αλλά ολόκληρη η Ελλάδα διεθνώς.Ε όχι δεν σας φταίμε σε τίποτα.
Σταμάτα τώρα όσο προλαβαίνεις αυτή την ξεφτίλα να παραιτούνται ένα-ένα τα παλικάρια της φακής που ψήφισαν και με τα δύο χέρια το μνημόνιο.Είναι αστείο τώρα που το καράβι κοντεύει να φτάσει στον πάτο του ωκεανού τα ποντίκια να την κοπανάνε για να εγγράψουν επαναστατικές παρακαταθήκες για το πολιτικό τους μέλλον.Κλείστε τη Βουλή και κάντε τώρα εκλογές με νέα πρόσωπα,που να μη κουβαλάνε στις πλάτες αμαρτίες διαφθοράς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/4Ofuwx0iMgY