ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.11

Ιδού ο τοίχος του αίσχους...... Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ Β. ΣΟΦΙΑΣ

Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας έχει πάρει από νωρίς το πρωί η Ελληνική Αστυνομία γύρω από τη Βουλή καθώς οι «Αγανακτισμένοι» έχουν περικυκλώσει τη Βουλή και να εμποδίσουν τη συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα. Χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες έχουν αποκλείσει από το πρωί της Τετάρτης τη Βουλή, στήνοντας μάλιστα φράγμα μπροστά στο κοινοβούλιο. Οι αγανακτισμένοι, βρίσκονται περιμετρικά του Μεγάρου Μαξίμου και του προεδρικού Μεγάρου. Από τις 7 το πρωί οι αγανακτισμένοι συγκεντρώθηκαν στα τρία σημεία που είχαν κληθεί να μεταβούν. Έξω από τη Βουλή, τον Ευαγγελισμό και το Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ δηλώνουν ότι θα παραμείνουν για τουλάχιστον 24 ώρες. Κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας προς Σύνταγμα από το ύψος του Χίλτον, η Β. Κωνσταντίνου και στα δύο ρέυματα και ο σταθμός του μετρό «Ευαγγελισμός». Εντύπωση προκαλεί ο μεγάλος τοίχος που έχουν υψώσει οι αστυνομικοί στην Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος των ανθοπωλείων. Ενας τοίχος από σίδερο και πλέξιγκλας κόβει τον δρόμο στα δυο και κάνει την Βουλή απροσπέλαστη. Ταυτόχρονα, η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ  πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, και η πορεία προς τη Βουλή που ακολούθησε φτάνει στον προορισμόμτης, όπου την ίδια ώρα θα συζητείται το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Από τη συζήτηση θα απέχουν οι βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Syndesmos71

Δεν υπάρχουν σχόλια: