ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.6.11

Ο Α/ΓΕΣ...... ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝΤΑ ΜΠΕΝΥ!!..... ΕΝΑ "ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ"...... ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΑΦΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!! Ε!! ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑ!!!

Χωρίς καμιά αμφιβολία ,το αποχαιρετιστήριο δώρο που έκανε ο Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί -με πολύ μεγάλη δόση μαύρου χιούμορ- και συμβολικό! Τι ήταν; Ένα περίστροφο.Τώρα ελπιζουμε να του το έκανε δώρο επειδή ο Βενιζέλος είπε ότι "τώρα πάω στον πραγματικό πόλεμο" κι όχι για να το έχει πρόχειρο αν τα πράγματα στραβώσουν για τα καλά.

Και για παν ενδεχόμενο -αν δεν  του βρίσκονται σφαίρες- ο Α/ΓΕΕΘΑ  του έκανε δώρο ένα μικρό ξίφος! 


Ελπίζουμε να μην φθάσουμε στο σημείο για...οικονομικό χαρακίρι


πληροφορίες από onalert.gr!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: