ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.11

ΟΙ "ΚΟΤΕΣ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ!! ΑΦΟΥ Ο ΓΑΠ ΤΟΥΣ "ΠΗΔΗΞΕ" ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ Κ.Ο ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Ο επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ Σάββας Ρομπόλης εκτίμησε πως το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα βαθαίνει την ύφεση η οποία προβλέπεται να φθάσει στο - 4,2% και αυξάνει την ανεργία, η οποία φέτος, αναμένεται να κλείσει στο 22 - 23%, προκαλώντας απώλειες για τα ασφαλιστικά ταμεία 6 δισ. ευρώ. «Αν υλοποιηθεί το πρόγραμμα εκτιμάμε ότι το βιοτικό επίπεδο των μισθωτών και συνταξιούχων το 2015 θα βρίσκεται στο 40 - 45% του έτους 2008. Η μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα θα οδηγήσει σε απώλειες εσόδων το ΙΚΑ που χάνει αυτή την στιγμή 115 εκ. ευρώ το χρόνο και η οικονομία θα μπει σε φαύλο κύκλο»
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Δημήτρης Ασημακόπουλος υποστήριξε πως «με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα οι δανειστές μας τεντώνουν το σχοινί επικίνδυνα, και για μας και γι’ αυτούς». Ειδικότερα, ο κ. Ασημακόπουλος χαρακτήρισε «επιλογή αυτοκτονίας» την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 13% στο 23% - μέτρο που αφορά «140.000 επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που λειτουργούν στα ξενοδοχεία, οι οποίες διαθέτουν 600.000 θέσεις εργασίας - μοναδικός πυλώνας, τρυπίτσα απασχόλησης για τους νέους και τις νέες.
Η αύξηση του ΦΠΑ, αποτελεί πράξη αναστολής και πισωγυρίσματος για το μοναδικό σοβαρό αναπτυξιακό μέτρο που εξαγγέλθηκε, δηλαδή την μείωση του συντελεστή του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία».
Ο κ. Ασημακόπουλος δεν θεώρησε ζήτημα πρώτης προτεραιότητας την μείωση του συντελεστή φορολόγησης στις επιχειρήσεις, όσο την μείωση των εμμέσων φόρων και τις φοροαπαλλαγές με παράλληλη υποχρέωση επενδύσεων. «Σήμερα, όπως έχουν τα πράγματα, κανείς δεν έχει την διάθεση να καρφώσει ένα καρφί στην επιχείρησή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.
πληρ.απο tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια: