ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.6.11

Άρθρο του Άγγελου Πυριόχου: ΩΡΕΣ «ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ»

Ο Λοβέρδος δεν έχει καμία κατανόηση για τους τραμπούκους. Γιατί το λες σε εμάς κύριε; Πάρε τηλέφωνο τον Παπουτσή. Τον αρχηγό της Αστυνομίας έστω… Οι τραμπούκοι «γνωστοί – άγνωστοι» είχαν αστυνομικές ταυτότητες. Κουβαλούσαν ρόπαλα, κοντάρια. Σαν αυτό που είχε η σημαία του Πολυτεχνείου. Σημαιοφόρος ήταν ο Παπουτσής.
Με αφορμή τις αστυνομικές εκδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος, έκανε επίδειξη ενός τμήματος του περίφημου φράχτη του Έβρου. Ποιος χέστηκε για τους λαθρομετανάστες; Ο Έλληνας είναι ο εχθρός! Η Βουλή είναι ο Έβρος. Οι Αγανακτισμένοι φωνάζουν, οι βουλευτές δεν τολμούν να βγουν, έβαλε το φράχτη ο Παπουτσής και φώναξε: «Γιώργο Δ-Έβρο έξω»…
Η Μηδένα Αποστολάκη, υπεύθυνη της Αγροτικής Ανάπτυξης στον τομέα ραδίκι, έφαγε μπουκάλια νερού. Για να φυτρώσει το αϊ κιου ραδικιού της.
Προπηλακίστηκε ο Καρχιδάκης. Μια μέρα πριν τα γενέθλια του Παπανδρέου και με τα επεισόδια πάνω σε πανσέληνο και έκλειψη σελήνης. Βάλε και την έκλειψη πολιτικής, άρα σωστά βγήκε ο Παπακωνσταντίνου να πει: «Η κυβέρνηση είναι αυτή που δουλεύει» Μας δουλεύει…
Ο Σαμαράς γράφει λίστες. Μας γράφει και αυτός. Όλοι οι γραφιάδες θέλουν να γίνουν πρωθυπουργοί. Μα τόσο δύσκολο είναι μια κυβέρνηση συνεργασίας;
Ο Σαμαράς του λέει «φύγε». Ο Παπανδρέου κάνει πρόβα για Επίδαυρο. «Να σωθεί η χώρα κι ας μην είμαι πρωθυπουργός»
-Και τότε τι είσαι;
«Να τα ξύνω»!
-Και γιατί να τα ξύνεις;
Πολιτικοί κολοκύθες με στρατηγική κολοκυθιάς! Την ώρα που έπεφταν δακρυγόνα έξω, μέσα ψύχραιμος ο Παπακωνσταντίνου τεμάχιζε το πτώμα. Το αφορολόγητο όριο του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας, μειώνεται από τις 400.000 ευρώ στις 200.000 ευρώ. Αβγά στα κυβερνητικά αυτοκίνητα και έκτακτη εισφορά στα φυσικά πρόσωπα. Τι πιο φυσικό για το πρόσωπο του κτήνους. Λυγμοί Λοβέρδου στα δελτία: «Τραυματίες αστυνομικοί». Και πολίτες φαντάζομαι. Ποιος χέστηκε γι αυτούς;
Στην Καραγιώργη Σερβίας «προβοκάτορες» Καρατσόλι Σερβίας. Ένας αστυνομικός έχασε ένα δάχτυλο, 22 πολίτες με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο, «ενός λεπτού σιγή» για το δάχτυλο, μούγγα για τους 22.
Ο αδελφός Νίκος είπε στον αδελφό Γιώργο: «Οι πρωθυπουργοί δεν παραιτούνται»
Το αδελφάτο των Ιπποτών της ελεεινής Τραπέζης.
Με αμνησία στο νοσοκομείο ο Τέλλογλου. Να ηρεμήσει λίγο ο Κουρής.
Τετάρτη 21.45 είχαμε διάγγελμα πρωθυπουργού. Ψεκάστε, τελειώσατε. Ξεκίνησε προβάλλοντας το αίσθημα εθνικής ευθύνης. Μετά, τραγούδησε Παπαρίζου: «Στο χείλος της καταστροφής». Μετά το γύρισε σε πιο δραματικό. Τζένη Βάνου. Αμαρτίες. «Αν είναι η αγάπη αμαρτία». «Τις αμαρτίες μου εγώ στις είπα απ’ την αρχή». Μόνο που τις χρέωσε σε άλλους. «Εγώ θα συνεχίσω στον ίδιο δρόμο». Κι έπειτα έβγαλε κορώνα: «Αύριο θα σχηματίσω νέα κυβέρνηση και θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης. Είναι ώρα ευθύνης». Και ώρα να φτύνεις!…
Κι έπειτα βγήκε ο Σαμαράς. Όχι ο Τρύφων. Ο άλλος. Ο ευεργέτης. Ο Μεγάλος. Ο Αντωνάκης της ταινίας «Η Βουλή να φοβείτε τον άνδρα». Ζήτησε εκλογές. «Ψωμί, τυρί, γάλα,εκλογές». Για να μας σώσει. Για να συνεχίσει τον αγώνα για αλλαγή πολιτικής. Πήρε παράταση ο αγώνας; Ποια αλλαγή; Αυτή που ξεκίνησε ο Κωστάκης ή αυτή που έκανε ο Γιωργάκης; Γιατί αυτός έκανε! Μας άλλαξε την πίστη. Μας ξεπάτωσε.
Και μετά ξεπαραιτήθηκε. Του ζήτησε όμως ο Αντωνάκης να παραιτηθεί. Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος το είδε θετικά. Σχεδόν δέχτηκε. Έπειτα όμως επενέβη ο Νίκος. «Μη Βρουτοχτυπάς τις χάντρες, οι «δουλειές μας» κάνουν τους άνδρες».
Η δε Ντόρα έξαλλη!!!! Αυτή λοιπόν κουβαλά όλη τη γκαντεμιά του μπαμπά. Τίποτα δεν της κάθεται. Ούτε το Μνημόνιο, ούτε η Οικουμενική, ούτε η Δεξιά. Μόνο το μπότοξ.
Όλο το βράδυ της Τετάρτης και όσο κρατούσε η έκλειψη, έπεφταν ονόματα στο τραπέζι του ανασχηματισμού.
«Να φύγει ο Πάγκαλος». Και με ποιον θα ασχολούνται;
«Να φύγει ο Γερουλάνος». Είναι πολύ ωραίος για τον τουρισμό. Τον βλέπουν οι τουρίστριες και τον θέλουν σε αγαλματάκι. Με το δεξί αυτί ευτυχισμένο!
Σιγά! Και η Αφροδίτη της Μήλου καλή είναι.
«Να φύγει η Μπιρμπίλη».
Επειδή όμως έχει συνηθίσει να γυμνάζεται μαζί της, θα την πάρει στο Μαξίμου για σύμβουλο. Κι αυτήν και τον Γερουλάνο. Ό,τι παίρνει κανείς, καλό είναι. Μακριά από τον κώλο μας κι ας είναι μπάρα γυμναστικής.
Έπεσε κλάμα στους κήπους του ΠΑΣΟΚ. Αχ τους χάνουμε τους κηπουρούς, μεγαλο Δρούτσα θα φάμε. Ο Βενιζέλος φαβορί για το Οικονομικών που μπορεί να διαχωριστεί από το Οικονομίας. Σωστό. Οικονομία δεν είδαμε πουθενά. Μόνο έξοδα. Έξοδο πότε θα δούμε γαμώ το κέρατο μου!
Αυτό σκέφθηκε και το ΔΝΤ. Τρεχάτε ποδαράκια μου μη χέσω και τη Μέρκελ. Που έτσι κι αλλιώς χεσμένη την έχουν. Ανάθεμα την καθυστέρηση! Αν είχαμε βγει στους δρόμους νωρίτερα μπορεί να είχαμε σώσει κάτι. Τους ημιυπαίθριους. Την περαίωση έστω! Τώρα το ΔΝΤ θα προσφέρει περισσότερο χρόνο στην ευρωζώνη για να επεξεργαστεί το σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας. Για τη σωτηρία του Ξεπαραιτημένου! Ήταν τόσο σοβαρή η κατάσταση που ο Πεταλωτής ματαίωσε το spa!
Μάτι δεν κλείσαμε από την αγωνία. Ποιους θα διώξει, ποιους θα πάρει… Πόσα ακόμα θα μας πάρει! Πότε θα τα ξαναπάρει ο λαός; Θα φύγουν άλλοι Βουλευτές ή θα ψηφίσουν το Μνημόνιο επειδή τους υποσχέθηκε Bonus;
Άγγελος Πυριόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: