ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.11

Άσκοπη η πρεμούρα της κυβέρνησης και η καταστροφολογία

Η Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή στην καλύτερη διαπραγματευτική θέση διότι οι Ευρωπαίοι «τρέμουν» ποιο πολύ από εμάς.

 

Σε προηγούμενο άρθρο είχα εξηγήσει (βλέπε εδώ), πως το πρόβλημα της χώρας έχει μεταφερθεί τώρα στην Ευρώπη και πως η Ελλάδα είναι σε θέση τώρα να διαπραγματευτεί ποιο ευνοϊκούς όρους δανεισμού. Αυτά που βλέπουμε όμως από πλευράς του πρωθυπουργού, φανερώνουν, πως το πρόβλημα είναι μάλλον προσωπικά δικό του, διότι έχει προφανώς δεσμευτεί με κάποιες υποσχέσεις τις οποίες είναι υποχρεωμένος να εκτελέσει. Αν συμβαίνει αυτό, τότε τον λόγο έχει η δικαιοσύνη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, διότι εδώ πρόκειται πλέον για Εσχάτη Προδοσία!
Η χώρα πάντως δεν κινδυνεύει, διότι «αν αφεθεί η Ελλάδα να χρεοκοπήσει, θα μπορούσε να προκληθεί μία αλυσιδωτή αντίδραση με ολέθριες συνέπειες για τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης». Αυτά δήλωσε η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ, όπως μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο Ρόιτερ.
«Αν οι ευρωπαϊκές χώρες στείλουν απότομα την Ελλάδα στη χρεοκοπία, το κύμα από το σοκ αυτό διακινδυνεύει να προκαλέσει ντόμινο και να θέσει σε σοβαρές δυσκολίες άλλες χώρες», είπε η κυρία Φέκτερ στη συζήτηση που έγινε στην αυστριακή Βουλή – μετά από αίτημα της Αντιπολίτευσης – για τα προγράμματα διάσωσης στην Ευρωζώνη.
«Δεν μπορεί να προβλεφθεί ποιος μπορεί να πληγεί», είπε η υπουργός, προσθέτοντας ότι μία προσεκτική και ελεγχόμενη προσέγγιση για να βοηθηθεί η Ελλάδα να μειώσει το χρέος της είναι η σοφότερη πορεία δράσης.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες, όπως βλέπουμε να διαμορφώνονται μέσα στον ποιο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης, που είναι οι γερμανόφωνοι, η Ελλάδα θα μπορούσε να πετύχει την καλύτερη δυνατή διέξοδο. Αρκεί να υπάρχει η ανάλογη πολιτική βούληση και οι σωστοί πολιτικοί, που θα έχουν ως στόχο τους το καλύτερο συμφέρον της χώρας.
Το ερώτημα όμως είναι: Έχουμε τέτοιους πολιτικούς;
Αυτό θα φανεί σήμερα στη Βουλή!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: