ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.12

Στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα γράψει Ιστορία.

Είναι πολύ άρρωστη η προσπάθεια Παπουτσή να στήσει καυγά με τον Βενιζέλο. Είναι αδιάφορο το αν θα κάνει κόμμα η Λούκα και ο Καστανίδης ή μόνο ο Καστανίδης και μόνη η Λουκα. 
Είναι παγερά αδιάφορο το θα συστεγαστεί ο Ραγκούσης με τον Παγκαλο στους Ν. Μεταρυθμιστές  ή το που θα ταχθούν στελέχη και βουλευτές μέλη σωμάτων που απηχούν τους  εσωκομματικούς συσχετισμούς του 2007. Τέλος είναι εξοργιστικό το γεγονός ότι η αντιμνημονιακή πλευρά του ΠΑΣΟΚ αποκρύπτεται και δεν υφίσταται κομματικά πουθενά 2 χρόνια μετά το μνημόνιο.
 Ας εξηγήσουμε  λίγο την σκληρή  εσωκομματική πραγματικότητα.
 Στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα  γράψει Ιστορία. Από τους 160 Βουλευτές του 2009, το ΠΑΣΟΚ θα στείλει πίσω στα σπίτια τους  γυμνούς προνομίων και στην αιώνια χλεύη των κοινωνιών τους 130.
Έχουμε πληροφορίες ότι  γίνονται προσπάθειες και για παραπάνω.
Μπορεί βεβαίως να φανεί ότι αυτό το πέτυχαν τα υπόλοιπα κόμματα  (ΔΗΜΑΡ ΣΥΡΙΖΑ κλπ) αλλά όλοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ θα  κυκλοφορούν χαμογελαστοί με όρθιο το κεφάλι γιατι θα γνωρίζουν ότι αυτό το πέτυχε  η Βάση του ΠΑΣΟΚ.

Και όσο οι βουλευτές κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι η Βάση του ΠΑΣΟΚ είναι αντιμνημονιακή, όσο αγνοούν προκλητικά πια το αντιμνημονιακό ΠΑΣΟΚ, τόσο τα πράγματα “ρολάρουν”. Με αυτή την στάση κόβουν ακόμη και τους συνθηματικούς δεσμούς  του μέσου πασοκτζή με την  συγκεκριμένη ομάδα Βουλευτών και την ηγεσία.
Και επειδή κανείς σημερινός υπουργός πρωτοκλασάτος Δελφίνος ή μη  δεν είναι αυθύπαρκτος, αλλά αντλεί την όποια εξουσία του από το μέσο σύντροφο. Και επειδή υπάρχουν και καραψωνάρες ντυμένοι με την λεοντή του “Εθνοσωτήρα” που προτείνουν ήδη για την επόμενη ημέρα  κάποια συγκυβέρνηση με την ΝΔ ή θεωρούν καταστροφικές τις εκλογές και το συνέδριο  τα πράγματα  γίνονται  πάρα…
πάρα πολύ απλά.
Την επόμενη των εκλογών θα υπάρχουν στην Βουλή ελάχιστοι βουλευτές που ψήφισαν κάποιο  Μνημνόνιο και  όλοι τους υποψήφιοι για παραπομπή στην Επιτροπή καταστατικού και πιστοποίησης. Εάν αυτό το γεγονός -που θα οφείλεται στην βάση του ΠΑΣΟΚ και μόνο- δεν προκαλέσει  τις δέουσες και γόνιμες εξελίξεις που θα οδηγήσουν στην σκληρή αυτοκριτική και αλλαγή πορείας του ΠΑΣΟΚ, τότε δυστυχώς θα εκλείψει και η έσχατη δικαιολογία για να είμαστε όλοι Μαζί.
Η Βάση του ΠΑΣΟΚ θα αποχωρήσει έχοντας υπηρετήσει για τελευταία φορά  υπό την ιδιότητα του  μέλους ή φίλου του κόμματος το Λαό και την Πατρίδα ως τάχθηκε εξ αρχής να πράτει.
Έκαστος συντοφος πλην επαγγελματιών με καθαρή συνείδηση θα συνεχίσει την πορεία τoυ από άλλα μετερίζια διότι μνημονιακο ΠΑΣΟΚ απλώς δεν υφίσταται στην σφαίρα των ιδεών.
Ενώ το ποιος θα είναι πρόεδρος  εφόσον δεν αλλάζει η πολιτική θα είναι σχεδόν αδιάφορο και θα αφορά μόνο τους επαγγελματίες.
Σε αυτές τις εκλόγες λοιπόν το συνθημα στα χείλη των ΠΑΣΟΚΩΝ είναι ένα: Όλοι στις κάλπες!
papaioannou.

Δεν υπάρχουν σχόλια: