ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.12

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΗΝΑΙΟΣ: "ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ,,,ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ"

Προς το  Δήμο  Αθηναίων                                                  
Αρμόδια Υπηρεσία Κοινοποίηση Δ.Ε.Η.                                                   
Θέμα = Έκτακτη εισφορά ακινήτων
Αθήνα 2/2/12
‘’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’
Κύριοι,

Σήμερα έλαβα το λογαριασμό της Δ.Ε.Η. όπου με ειδοποιεί ότι θα διακόψει την ηλεκτροδότηση του Θεάτρου ΑΛΦΑ, αν δεν εξοφλήσω το χαράτσι που το αποκαλούν Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.ύψους 4580,00 ευρώ, μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου..

Σας αποστέλλω και πάλι την επιστολή μου της 17.1.12 και επαναλαμβάνω ότι αδυνατώ να πληρώσω την έκτακτη εισφορά του ακινήτου του Θεάτρου ΑΛΦΑ, Πατησίων 37.

Για τους εξής βασικούς λόγους:

1.- Το μόνο μου έσοδο, εκτός από την υποτυπώδη σύνταξή μου, είναι τα εισιτήρια από τις παραστάσεις του Θεάτρου ΑΛΦΑ το οποίο λειτουργεί 6 μήνες το χρόνο και η σημερινή κρίση το έχει φέρει,όπως τα περισσότερα θέατρα, σε κατάσταση απελπισίας. Τα ανελαστικά έξοδα του θεάτρου ανέρχονται ετησίως σε 30.000 ευρώ και ουδέποτε επιχορηγήθηκα από το Κράτος ή από οιονδήποτε άλλο δημόσιο, δημοτικό ή ιδιωτικό φορέα.

2.- Όπως είναι γνωστό, το θέατρο ΑΛΦΑ καταστράφηκε από τις φοβερές πλημμύρες της 2 Νοέμβρη 1977, με απόλυτη ευθύνη του Δήμου Αθηναίων και των αρμοδίων Κρατικών υπηρεσιών. Η ευθύνη τους,ρητά προκύπτει από την έκθεση της Πυροσβεστικής, καθόσον είχαν αφαιρεθεί τα κρύσταλλα από τα φρεάτια του πεζοδρομίου, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το υπόγειο σουπερμάρκετ, να γκρεμιστεί η μεσοτοιχία με το Θέατρο και να μεταβληθεί όλη η αίθουσα σε μια λίμνη. Αποκατέστησα μόνος, μέσα σε ένα μήνα, τις τεράστιες ζημίες που είχα υποστεί, χωρίς την παραμικρή ευθιξία και χωρίς καμία χρηματική αποζημίωση από οποιονδήποτε δημόσιο,δημοτικό ή ιδιωτικό φορέα.

3.- Το θέατρο βρίσκεται απέναντι από το Πολυτεχνείο και όπως πολύ καλά γνωρίζετε, οι γνωστοί άγνωστοι μας σπάνε, κάθε χρόνο, τις βιτρίνες χωρίς ποτέ να αποζημιωθούμε. Όμως, κάθε χρόνο με αναγκάζετε να πληρώνω δημοτικά τέλη για τις σπασμένες βιτρίνες.!!

4.Πέραν των πιο πάνω, πληρώνω και έκτακτα, αναδρομικά, δημοτικά τέλη 8.000 ευρώ, 200 ευρώ το μήνα, από το 2009, επειδή ξαφνικά οι υπηρεσίες του Δήμου ανακάλυψαν πρόσφατα ότι το 1956 που χτίστηκε το Θέατρο ΑΛΦΑ, οι τότε κατασκευαστές είχαν δηλώσει 10 τ.μ. λιγότερα.!!

5.- Επί 40 χρόνια,με τη σύζυγό μου Έλλη Φωτίου και όλους τους συνεργάτες μας, προσπαθούμε σε αυτό το χώρο να υπηρετούμε το καλό θέατρο. Έχουμε υποστεί αμέτρητες διώξεις στα χρόνια της δικτατορίας, ενώ εδώ και πέντε χρόνια υπομένουμε νέες ταλαιπωρίες, καθόσον, όλη η περιοχή έχει μεταβληθεί σε γκέτο ναρκομανών και λαθρομεταναστών με αποτέλεσμα να μην την πλησιάζει άνθρωπος μόλις δύσει ο ήλιος. Το Θέατρο ΑΛΦΑ λειτουργεί πλέον, με φόβο, μόνο κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Κατόπιν όλων των πιο πάνω σας επιβεβαιώνω και δηλώνω ότι αδυνατώ να πληρώσω το αποκαλούμενο «χαράτσι», το οποίο, πέραν της προσωπικής μου αδυναμίας, θεωρώ και παράνομο και απάνθρωπο.

Στέφανος  Ληναίος

Θέατρο ΑΛΦΑ,  Πατησίων 37, 10432, Αθήνα  , Αθήνα,17.1.12                                                            τηλ.210.5221444, 6974721657,fax:210.5228321

Δεν υπάρχουν σχόλια: