ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.3.12

«Θα υπάρξουν άλλα δύο πτώματα και μετά θα βγω έξω με την καραμπίνα κι όποιον πάρει ο χάρος»

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Η κατάσταση της ομηρίας ευρίσκεται σε εξέλιξη. Επί τόπου επιχειρούν ειδικοί διαπραγματευτές και αστυνομικές δυνάμεις για την απελευθέρωση των ομήρων. Οι τραυματισθέντες νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής εκτός κινδύνου, ενώ όμηροι παραμένουν οι εργαζόμενοι Γκριτσέλης Δημήτριος, ετών 64 και Διγγάρης Θεοφάνης, ετών 51.
«Περιμένω απαντήσεις, εννιά μήνες περιμένω», λέει ο 52χρονος Δημήτρης Μανίκας ο οποίος κρατά δύο ομήρους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Helesi PLC στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής. «Η εταιρεία με πέταξε στο δρόμο, θέλω να με ξανακάνουν άνθρωπο», είναι η κραυγή αγωνίας του ενόπλου ο οποίος απειλεί δύο εργαζόμενους της εταιρείας από την οποία απολύθηκε πριν από εννέα μήνες.
Τηλεφώνησε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και συνομίλησε με το Δημήτρη Πώποτα και την Άρια Καλύβα για να γνωστοποιήσει το πρόβλημά του. «Ο ιδιοκτήτης δεν μου έχει δώσει την αποζημίωση μου εδώ και εννέα μήνες», είναι η κραυγή αγωνίας του ενόπλου.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας πυροβολεί στον αέρα. «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω», μας λέει και προειδοποιεί: «Θα υπάρξουν άλλα δύο πτώματα και μετά θα βγω έξω με την καραμπίνα κι όποιον πάρει ο χάρος»!!!

ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: