ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.3.12

Στο Eυρωκοινοβούλιο η ανεύρεση σκελετών σε Τουρκικές φυλακές


Το θέμα των τριάντα οκτώ (38) σκελετών που βρέθηκαν στις φυλακές του Ντιάρ Μπακίρ στην Τουρκία, ήγειρε στο Ευρωκοινοβούλιο η Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ και του ΕΛΚ, Ελένη Θεοχάρους, συσχετίζοντας το γεγονός με πληροφορίες για μεταφορά στις εν λόγω φυλακές Ε/κ αιχμαλώτων των 1974. Η κα Θεοχάρους ήγειρε χθες ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών του Ευρωκοινοβουλίου, θέμα διερεύνησης του ζητήματος.

Το αίτημα της κ. Θεοχάρους έγινε δεκτό από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Έλμαρ Μπροκ, ο οποίος κάλεσε την Εισηγήτρια για την έκθεση αξιολόγησης της τουρκικής ενταξιακής πορείας Ρία Όμεν να διευθετήσει συνάντηση με τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Τουρκίας στην ΕΕ για να συζητήσει και να διερευνήσει το θέμα.

Όπως είχε εξηγήσει η κ. Θεοχάρους ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών, το ζήτημα είναι ανθρωπιστικό. Βρέθηκαν, τόνισε, τριάντα οκτώ σκελετοί με σφαίρες εννέα χιλιοστών στο κεφάλι, γεγονός που παραπέμπει σε εκτελέσεις. Ταυτοχρόνως, επισήμανε ότι με βάση τις εξετάσεις DNA, οι τριάντα οκτώ σκελετοί δεν ανήκουν ούτε σε Τούρκους ούτε σε Κούρδους πολίτες. Στις συγκεκριμένες φυλακές, είπε οι κ. Θεοχάρους, υπάρχουν πληροφορίες ότι είχαν μεταφερθεί Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι μετά τον πόλεμο του 1974. Αντιλαμβάνεστε, παρατήρησε, την αναστάτωση που υπάρχει στην Κύπρο μετά από αυτή την πληροφορία στους συγγενείς των αγνοουμένων. Είναι, πρόσθεσε, ένα ανθρωπιστικό θέμα το οποίο θα πρέπει να διερευνήσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
http://www.sigmalive.com/
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/02/e_29.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: