ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.12

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης με 48% έναντι 33% της Νέας Δημοκρατίας


Την πεποίθηση ότι τα νέα δημοσιονομικά μέτρα θα υπερψηφιστούν από τη Βουλή εκφράζει το 83% των ερωτηθέντων, σύμφωνα με το Βαρόμετρο Οκτωβρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή.
Η οργή και η αγανάκτηση πάντως των πολιτών συνεχίζει να αυξάνεται (23% το Σεπτέμβριο – 28% τον Οκτώβριο), με το 80% να θεωρεί ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος δρόμο, το 72% να τάσσεται κατά του Μνημονίου και το ίδιο ποσοστό (72%) να δηλώνει ότι αντιμετωπίζει δυσκολία με τα εισοδήματά του.
Με 48% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας που λαμβάνει 33% στην παράσταση νίκης, σύμφωνα με το «Βαρόμετρο» της Public Issue για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς με 43% έναντι του Αλέξη Τσίπρα που λαμβάνει 29%.
Δημοφιλέστερο κόμμα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση είναι η ΔΗΜΑΡ με 41%, και ακολουθεί οΣΥΡΙΖΑ με 40%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 38%, η ΝΔ με 35%, η Χρυσή Αυγή με 21%, το ΚΚΕ με 20% και το ΠΑΣΟΚ με 19%
Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης που λαμβάνει το 48% των θετικών απόψεων και ακολουθούν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπραςμε 41%, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με 40%, ο πρόεδρος της ΝΔΑντώνης Σαμαράς με 39%, η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα με 39%. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος λαμβάνουν 20% αντίστοιχα.
Το 73% θεωρεί ότι θα χειροτερέψει η κατάσταση της χώρας, ενώ μόνο το 11% εμφανίζεται αισιόδοξο. Κατά του Μνημονίου εμφανίζεται το 72% των πολιτών.
Την ίδια στιγμή, το 83% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι θα εγκριθεί από τη Βουλή το πακέτο μέτρων,τη στιγμή που μόλις το 9% θεωρεί ότι οι περικοπές θα καταψηφιστούν
Σε λάθος κατεύθυνση κινείται η χώρα, όπως απάντησε το 80% των ερωτηθέντων, ενώ το 13% θεωρεί ότι βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο.

http://dailynews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: