ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.12

"ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ" ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.... ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΑ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΡΟΙΚΑΣ!!!

Δεν θα γίνουν μειώσεις μισθών στο Υπουργείο Οικονομικών!

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου που καλείται να υπογράψει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιχειρούν κάποιοι στην Κυβέρνηση να εξαιρέσουν μόνο τους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών από τις μειώσεις μισθών....


που αποφασίστηκαν πέρυσι για όλο τον Δημόσιο τομέα, με πρόσχημα ότι οι εφοριακοί και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του ΥΠΟΙΚ δεν έχουν λάβει ακόμη «το κίνητρο επίτευξης δημοσιονομικών στόχων».

Η «εξαίρεση» είναι καλά κρυμμένη στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή στις 4 Οκτωβρίου για την κύρωση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου που αφορά μεταξύ άλλων στις τροποποιήσεις του Μεσοπρόθεσμου την κατάργηση του ελάχιστου ποσοστού του Δημοσίου στις δημόσιες επιχειρήσεις κ.α
Έρχεται δε μόλις λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η εφαρμογή των διατάξεων για τις περικοπές επιδομάτων που θα ισχύσουν από 1ης Νοεμβρίου για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους στο πλαίσιο του νόμου για το ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο που ψηφίστηκε το 2011.

Η εξαίρεση επιχειρείται να περάσει με το άρθρο 4 του εν λόγω νομοσχεδίου στην παράγραφο 2 του οποίου αναφέρεται ότι:

2α. «η εφαρμογή των διατάξεων της περίπτωσης β΄του τελευταίου εδαφίου της παρ. 2 του άρθρου 29 του ν. 4024/2011 αναστέλλεται μέχρι την πλήρη εφαρμογή των προβλεπόμενων στις διατάξεις του άρθρου 19 του ίδιου νόμου».

2β: Η ισχύς της παρούσας παραγράφου αρχίζει την 3η Οκτωβρίου 2012».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είσαι άσχετος, σε ενημερώνω ότι οι εφοριακοί από 01/12/2011 έχουμε ενταχθεί στο ενιαίο μισθολόγιο.
Επειδή όμως η μείωση των αμοιβών ήταν πάνω από 50%, υπήρχε πρόβλεψη τμηματικής προσαρμογής στο ενιαίο μισθολόγιο. γνωρίζεις,
Ξέρεις πόσο παίρνω, ελεγκτής ΠΕ/Α με 20 χρόνια προϋπηρεσία;
1450 ευρώ, χωρίς δώρα και χωρίς να μου καλύπτουν τα έξοδα κίνησης τα οποία η υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να μου καλύπτει.
Επειδή όμως μπήκα στην υπηρεσία το 1992 με διαγωνισμό, ασφαλώς και δεν κατατάσω τον εαυτό μου ως ...... ημέτερο!!!
Το άρθρο σου είναι απαράδεκτο!!!
Γιατί δεν αναφέρεσαι στους δικαστικούς στους γιατρούς στους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ κλπ που οι αμοιβές τους ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ;

Unknown είπε...

Αγαπητέ είναι πολύ απλή η απάντηση και θα στην δώσω εντελώς "ξερά". Πρώτα απ όλα να διαβάσεις στην σελίδα μας για τις ΔΕΚΟ έχουμε αναφερθεί διεξοδικά για τις υψηλές αμοιβές τους αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας μια και τα στενά όρια του διαίρει και βασίλευε τα νοιώσαμε στο πετσί μας από τις πολιτικές των μνημονιακών κυβερνήσεων οι οποίες με το "ελαφρύ" επιχείρημα ότι κάποιοι τα παίρνουν (ενώ οι ίδιοι τους τα έδωσαν για να έχουν τους κομματικούς στρατούς τους σε πρώτη χρήση) και κάποιοι πεινούν φτάσαμε έως εδώ όπως ήταν αναμενόμενο και φυσικά δεν εξαιρεθήκατε ούτε εσείς από την λαίλαπα που έχουν εξαπολύσει. Τώρα!!! στην παρούσα φάση εσείς είστε ο ΣΤΟΧΟΣ καθόσον είστε το μέσον το οποίο καλείται να φέρει εις πέρας την εξαθλίωση. Επειδή κρύβεστε πίσω από το επιχείρημα ότι δηλαδή κάνετε την "δουλειά σας " εφαρμόζοντας τον ΝΟΜΟ αν και αντισυνταγματικός όσον αφορά τα τραγελαφικά που απαιτούν οι Κατοχικοί κυβερνήτες και όργανα των Τροικανών ..... ΝΑΙ τολμώ να πω ότι για να εξασφαλίσετε τον μισθουδάκο σας είστε ικανοί να ποιείτε την νησαν και να προβείτε αναντίρρητα στην εφαρμογή του πογκρόμ κατά των ταλαίπωρων ελλήνων. Δράτε εντελώς συντεχνιακά προκειμένου εξασφαλίστε τα του οίκου σας . Είναι αδιάφορο αν πληρώνεστε πενιχρά σε σύγκριση με τις ΔΕΚΟ ...άλλωστε δεν είστε οι μόνοι!!! Είστε όμως το ΜΕΣΟΝ που θα στραφεί υπέρ των επάρατων φόρων ....ΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙΤΕ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ